020-2260066
Blog

Makelaars in Amsterdam Zuid

Makelaars in Amsterdam Zuid, dat zijn wij! Wij zijn ervaren makelaars die je gedurende het gehele verkoopproces volledig zullen begeleiden. Onze aanpak is transparant en communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Op deze manier blijf jij altijd op de hoogte van onze beslissingen en acties. Ons doel is om jouw woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen, waarbij we nauw samenwerken om dit te bereiken.

Als lokale experts weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de voordelen van de buurt aan potentiële kopers te presenteren. Onze diepgaande kennis van de omgeving stelt ons in staat om jouw woning op de juiste manier te positioneren en zo de meest gunstige verkoopvoorwaarden te realiseren.

Als je op zoek bent naar persoonlijke makelaars in Amsterdam Zuid die jullie graag bijstaan bij de verkoop van jullie woning, ben je bij het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

makelaars in amsterdam zuid

EEN GREEP UIT ONS AANBOD:

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Aankopen

Wij zijn de ervaren makelaars in Amsterdam Zuid. Dé aankoopmakelaar voor jouw droomwoning. Wij begrijpen dat het vinden van een nieuwe woning uitdagend en tijdrovend kan zijn. Met onze uitgebreide marktkennis en kennis van de buurt, kunnen wij jou professioneel adviseren en begeleiden in het vinden van jouw nieuwe droomhuis. Laat ons je helpen bij deze zoektocht en neem contact met ons op.

Boelen3
Boelen2

Verkopen

Wij streven naar volledige ontzorging bij de verkoop van jouw woning. Wij helpen je bij het bepalen van de vraagprijs en begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht. Open communicatie en transparantie vinden wij erg belangrijk, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de buurt kunnen wij jouw woning optimaal presenteren aan potentiële kopers.

Taxeren

Bij het verkopen van jouw woning is het verkrijgen van een taxatierapport van groot belang. Elk huis is immers uniek en daarom werken wij samen met diverse gespecialiseerde taxateurs. Het vaststellen van de verkoopprijs is namelijk niet alleen gebaseerd op de vierkante meterprijs, erfpacht of het energielabel. Elk object vraagt om een specifieke aanpak en expertise om tot de juiste verkoopprijs te komen.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze klanten:


‘Het contact met makelaar Marchien Bottema van Boelen Makelaardij verliep heel prettig en soepel. Zij en het kantoor hebben de verkoop fantastisch begeleid en ons erg ontzorgd. Ik kan dit kantoor aan iedereen aanraden. ’

Caroline

‘Ids is een hele vriendelijke vakbekwame makelaar. Die echt een persoonlijke klik met je zoekt en geen geldwolverij houding heeft, in deze gekke markt. Hij is behulpzaam en altijd bereikbaar. Ook geeft hij goede adviezen in het verkoopproces. ’

Hidde