020-2260066
Blog

Makelaars in Amsterdam Zuid

Makelaars in Amsterdam Zuid, dat zijn wij! Wij zijn ervaren makelaars die je gedurende het gehele verkoopproces volledig zullen begeleiden. Onze aanpak is transparant en communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Op deze manier blijf jij altijd op de hoogte van onze beslissingen en acties. Ons doel is om jouw woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen, waarbij we nauw samenwerken om dit te bereiken.

Als lokale experts weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de voordelen van de buurt aan potentiële kopers te presenteren. Onze diepgaande kennis van de omgeving stelt ons in staat om jouw woning op de juiste manier te positioneren en zo de meest gunstige verkoopvoorwaarden te realiseren.

Als je op zoek bent naar persoonlijke makelaars in Amsterdam Zuid die jullie graag bijstaan bij de verkoop van jullie woning, ben je bij het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

makelaars in amsterdam zuid

EEN GREEP UIT ONS AANBOD:

Waddenweg 16
Amsterdam
€ 835.000 k.k.
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
5 kamers
Eerste Jan Steenstraat 75
Amsterdam
Woonopp.
42 m²
Aantal kamers
3 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers

Aankopen

Wij zijn de ervaren makelaars in Amsterdam Zuid. Dé aankoopmakelaar voor jouw droomwoning. Wij begrijpen dat het vinden van een nieuwe woning uitdagend en tijdrovend kan zijn. Met onze uitgebreide marktkennis en kennis van de buurt, kunnen wij jou professioneel adviseren en begeleiden in het vinden van jouw nieuwe droomhuis. Laat ons je helpen bij deze zoektocht en neem contact met ons op.

Boelen3
Boelen2

Verkopen

Wij streven naar volledige ontzorging bij de verkoop van jouw woning. Wij helpen je bij het bepalen van de vraagprijs en begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht. Open communicatie en transparantie vinden wij erg belangrijk, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de buurt kunnen wij jouw woning optimaal presenteren aan potentiële kopers.

Taxeren

Bij het verkopen van jouw woning is het verkrijgen van een taxatierapport van groot belang. Elk huis is immers uniek en daarom werken wij samen met diverse gespecialiseerde taxateurs. Het vaststellen van de verkoopprijs is namelijk niet alleen gebaseerd op de vierkante meterprijs, erfpacht of het energielabel. Elk object vraagt om een specifieke aanpak en expertise om tot de juiste verkoopprijs te komen.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: jouw toegang tot Amsterdamse pracht

Amsterdam, de betoverende hoofdstad van Nederland, is een stad die haar bewoners elke dag opnieuw weet te verrassen met haar unieke charme en talloze mogelijkheden. Boelen Makelaardij heet jou van harte welkom in deze prachtige stad, waar wonen een ware droom wordt. Van de pittoreske grachten tot de historische architectuur en bruisende wijken, Amsterdam biedt een levensstijl die nergens anders te vinden is. Wandel of fiets langs de grachten en ontdek verborgen schatten, proef heerlijke gerechten in lokale eetgelegenheden en geniet van culturele schatten in wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Amsterdam staat bekend om haar kosmopolitische sfeer en internationale gemeenschap. Hier voel je je direct thuis, omringd door vriendelijke buren en talloze evenementen gedurende het hele jaar. Bovendien biedt het uitstekende openbaar vervoer in de stad je de mogelijkheid om moeiteloos alle hoeken van de stad te verkennen. Boelen Makelaardij is jouw betrouwbare partner bij het vinden van jouw droomwoning in Amsterdam. Onze diepgaande kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt en onze toewijding aan klanttevredenheid zullen jouw zoektocht naar de perfecte woning vereenvoudigen. Kom en ervaar de magie van Amsterdam met ons als jouw gids. Amsterdam wacht op u en Boelen Makelaardij staat klaar om je te verwelkomen in deze betoverende stad.


De voordelen van een NVM-makelaarskantoor in Amsterdam Zuid

Het kiezen voor een NVM-makelaarskantoor, zoals ons gerenommeerde makelaarskantoor in Amsterdam Zuid, biedt talloze voordelen wanneer je overweegt jouw huis te verkopen of aan te kopen. Onze ervaren NVM-makelaars brengen een schat aan kennis en expertise met zich mee, waardoor jouw vastgoedtransactie soepel en succesvol kan verlopen. Een van de grootste voordelen is de nauwe samenwerking met andere NVM-makelaars en de uitgebreide toegang tot het NVM-netwerk. Hierdoor hebben we toegang tot een breed scala aan potentiële kopers en verkopers, waardoor de kans op een snelle en bevredigende transactie aanzienlijk wordt vergroot.

Bovendien waarborgt de NVM strikte beroepsregels en ethische normen, wat betekent dat je kunt rekenen op een hoog niveau van professionaliteit en integriteit bij elke stap van het proces. Onze makelaars in Amsterdam Zuid zijn toegewijd aan het behartigen van jouw belangen en het bereiken van de best mogelijke resultaten. Kortom, wanneer je kiest voor een NVM-makelaarskantoor, kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en een uitgebreid netwerk dat jouw vastgoedtransactie naar een hoger niveau tilt. Laat ons jou begeleiden bij jouw verkoop- of aankoopavontuur in Amsterdam Zuid en ervaar de voordelen van werken met professionals die jouw succes vooropstellen.Onze klanten:


‘Het contact met makelaar Marchien Bottema van Boelen Makelaardij verliep heel prettig en soepel. Zij en het kantoor hebben de verkoop fantastisch begeleid en ons erg ontzorgd. Ik kan dit kantoor aan iedereen aanraden. ’

Caroline

‘Ids is een hele vriendelijke vakbekwame makelaar. Die echt een persoonlijke klik met je zoekt en geen geldwolverij houding heeft, in deze gekke markt. Hij is behulpzaam en altijd bereikbaar. Ook geeft hij goede adviezen in het verkoopproces. ’

Hidde


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring