020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam Watergraafsmeer: jouw deskundige partner in deze groene oase

Als je op zoek bent naar een makelaar Amsterdam Watergraafsmeer, dan is Boelen Makelaardij jouw ideale partner. De Watergraafsmeer staat bekend als een van de groenste en meest gezinsvriendelijke wijken van Amsterdam. Onze makelaars kennen deze rustige en ruimtelijke wijk op hun duimpje en zijn daardoor uitstekend gepositioneerd om je te begeleiden bij de aan- of verkoop van jouw woning in de Watergraafsmeer.

De wijk wordt gekenmerkt door haar ruime opzet, vele parken en sportfaciliteiten, en natuurlijk ook door haar hoogwaardige woningaanbod. Of je nu geïnteresseerd bent in een moderne flat of een historisch herenhuis, wij kunnen je helpen met het vinden van jouw droomwoning in de Watergraafsmeer.

Makelaar Watergraafsmeer

ONS AANBOD:

Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
€ 600.000 k.k.
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Fahrenheitsingel 30
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
85 m²
Aantal kamers
3 kamers
Silodam 346
Amsterdam
€ 750.000 k.k.
Woonopp.
108 m²
Aantal kamers
3 kamers

Aankoop

Onze benadering gaat verder dan enkel het kopen of verkopen van een huis; wij begrijpen dat dit proces emotioneel en complex kan zijn. Daarom bieden wij een volledig servicepakket dat je ondersteunt vanaf de eerste bezichtiging tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Het deskundige team van makelaars beschikt over de ervaring en marktkennis om je woning optimaal te positioneren in deze gewilde Amsterdamse wijk. Van prijsstelling en marketing tot onderhandelingen en de afronding van de verkoop, we zorgen ervoor dat je de beste deal krijgt voor jouw woning.

Beleggen

Naast de reguliere woningmarkt biedt de Watergraafsmeer ook aantrekkelijke kansen voor iedereen die in vastgoed wil beleggen. Of je nu een ervaren belegger bent of net begint, wij kunnen je adviseren en begeleiden bij het maken van verstandige investeringsbeslissingen in deze stabiele en aantrekkelijke wijk. Ontdek hoe wij als jouw lokale makelaar in de Watergraafsmeer het verschil kunnen maken.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: jouw makelaar in de Watergraafsmeer

De Watergraafsmeer heeft een gevarieerd woningaanbod dat past bij diverse levensstijlen. Of je nu een jong gezin hebt en op zoek bent naar extra ruimte of een professional die de rust opzoekt na een drukke dag in het centrum van Amsterdam, onze makelaars hebben de kennis en ervaring om jouw woonwensen te vervullen.


Onze klanten:


‘Ik heb de verkoop van mijn woning door Ids Boelen als uitmuntend ervaren. Ids is enthousiast, betrokken en deskundig. Mijn woning is binnen mum van tijd voor een goede prijs verkocht. Daarnaast stelt Ids je in staat om een bredere afweging te maken – en dus naast het bod ook te kiezen voor gunning aan een specifieke bewoner. Kortom, een dikke 10!’

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring