020-2260066
Blog

Makelaar Oud Zuid Amsterdam

Makelaar Oud Zuid Amsterdam, dat zijn wij! Als makelaar zijn wij gespecialiseerd in deze omgeving en wij zijn er voor jou als lokale expert. Bij Boelen Makelaardij bieden wij persoonlijke, betrokken en professionele ondersteuning bij de verkoop of aankoop van jouw huis in deze prachtige omgeving. Ons team bestaat uit ervaren makelaars die al jaren in Oud Zuid werken en de buurt door en door kennen. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van een woning een belangrijke beslissing is, daarom zetten wij ons volledig in om jou te begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces.

Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of jouw huidige woning wilt verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben de lokale kennis en expertise om jou te helpen bij het vinden van de woning van jouw dromen of bij het verkopen van jouw huidige woning. Ons doel is om jou het beste advies te geven en je te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Boelen Makelaardij staat altijd voor je klaar, of je nu behoefte hebt aan een vrijblijvend gesprek of directe hulp nodig hebt bij het kopen of verkopen van vastgoed. Wij zijn jouw betrouwbare en lokale makelaar Oud Zuid Amsterdam.

makelaar oud zuid amsterdam

RECENT AANBOD

Warmelo 10
Amsterdam
€ 3.250.000 k.k.
Woonopp.
435 m²
Aantal kamers
7 kamers
Cabotstraat 26 H
Amsterdam
Woonopp.
74 m²
Aantal kamers
3 kamers
Abbenesstraat 10 H
Amsterdam
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
4 kamers
Da Costakade 89 A2
Amsterdam
Woonopp.
79 m²
Aantal kamers
2 kamers

Aankoop

Als jouw makelaar Oud Zuid Amsterdam zijn wij er om jou te ondersteunen bij het vinden van jouw ideale woning. Ons team van ervaren makelaars heeft uitgebreide kennis van de buurt en beschikt over de lokale expertise die nodig is om jouw zoektocht te begeleiden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en doen ons uiterste best om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we je op een betrokken en professionele manier kunnen adviseren en begeleiden bij het vinden van jouw nieuwe thuis.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Als ervaren makelaar in Oud Zuid Amsterdam zijn wij dé lokale expert als het gaat om vastgoed. Ons deskundige team van makelaars staat je bij gedurende het gehele verkoopproces, van het vaststellen van de vraagprijs tot aan de overdracht van de sleutels. Wij spannen ons tot het uiterste in om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Onze persoonlijke, transparante en open benadering zorgt ervoor dat je bij ons aan het juiste adres bent voor een succesvolle verkoop.

Beleggingen

Naast het kopen en verkopen van vastgoed, ben je bij ons ook aan het juiste adres als je wilt investeren in vastgoed. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk beschikken wij over onschatbare kennis. Wij onderhouden regelmatig contact met potentiële kopers die goed op de hoogte zijn van de buurt en de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen kunnen inschatten. Daarnaast zorgen wij ook voor het nodige verhuurbeheer, omdat we geloven in het belang van een goede huurder boven een verre vriend.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: jouw Amsterdamse woondroom waarmaken

Amsterdam, de betoverende hoofdstad van Nederland, is een stad die haar bewoners elke dag weer weet te betoveren met haar unieke charme en diverse mogelijkheden. Boelen Makelaardij verwelkomt jou met open armen in deze prachtige stad, waar wonen een echte droom wordt. Van de pittoreske grachten tot de historische architectuur en bruisende buurten, biedt Amsterdam een levensstijl die nergens anders te vinden is. Wandel of fiets langs de grachten en ontdek verborgen juweeltjes, proef heerlijke gerechten in lokale eetgelegenheden en geniet van culturele schatten in wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Amsterdam staat bekend om haar kosmopolitische sfeer en internationale gemeenschap. Hier voel je je direct thuis, omringd door vriendelijke buren en talloze evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Bovendien is het uitstekende openbaar vervoer in de stad een ware zegen, waardoor je moeiteloos alle hoeken van de stad kunt verkennen. Boelen Makelaardij is de betrouwbare partner bij het vinden van jouw droomwoning in Amsterdam. Onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt van de stad en onze toewijding aan klanttevredenheid zullen jouw zoektocht naar een perfecte woning vereenvoudigen. Kom en ontdek de magie van Amsterdam met ons als jouw gids. Amsterdam wacht op u, en Boelen Makelaardij staat klaar om jouw woondromen waar te maken.


De voordelen van een NVM-makelaarskantoor bij verkoop of aankoop in Oud Zuid Amsterdam

Als je overweegt jouw huis te verkopen of een woning te kopen in het prachtige Oud Zuid Amsterdam, dan biedt een NVM-makelaarskantoor je talloze voordelen. De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) is een gerenommeerde organisatie die garant staat voor professionaliteit en kwaliteit in de vastgoedsector. Dit NVM-makelaarskantoor, specifiek gespecialiseerd in Oud Zuid Amsterdam, kent de lokale markt als geen ander. We beschikken over diepgaande kennis van de buurt, prijstrends en de juiste strategieën om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Bovendien hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en verkopers, wat jouw kansen vergroot om de perfecte match te vinden.

Bij het aankopen van een huis zorgt de NVM-makelaar ervoor dat je toegang hebt tot exclusieve aanbiedingen en up-to-date informatie over de lokale markt. Ze begeleiden je tijdens het gehele proces, van bezichtigingen tot onderhandelingen en de uiteindelijke aankoop. Kortom, dit NVM-makelaarskantoor is jouw betrouwbare partner die jou gaat begeleiden bij succesvolle en vlotte vastgoedtransacties, of je nu koopt of verkoopt in deze prachtige buurt.Klanten vertellen:


‘Gewoon de beste én leukste makelaar van Amsterdam. Betrokken, benaderbaar, vriendelijk, betrouwbaar en open. Plus: een perfect afgesteld ethisch kompas. Kom er nog maar eens om, in Amsterdam e.o. De hele beroepsgroep kan een voorbeeld aan Boelen Makelaardij nemen.’

Mirjam

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring