020-2260066
Blog

Makelaar Oud Zuid: jouw lokale expert in een chique, levendige buurt

Makelaar in Oud Zuid, Amsterdam nodig? Oud Zuid is een van de meest elegante en cultureel rijke wijken van Amsterdam en Boelen Makelaardij is dé lokale specialist die je zoekt. Oud Zuid staat bekend om zijn prachtige straten, statige herenhuizen en de nabijheid van bezienswaardigheden zoals het Vondelpark en het Rijksmuseum. Als je woningzoekende of verkoper bent in deze unieke buurt, zijn we jouw ideale partner voor deskundige begeleiding en advies.

Ons team van ervaren makelaars kent niet alleen de lokale markt, maar begrijpt ook de bijzondere charme en de specifieke eigenschappen van Oud Zuid. We zijn er om je gedurende het gehele proces te begeleiden, van de eerste bezichtiging tot de laatste handtekening bij de notaris.

makelaar oud zuid amsterdam

RECENT AANBOD

Warmondstraat 163 3
Amsterdam
€ 595.000 k.k.
Woonopp.
67 m²
Aantal kamers
3 kamers
Admiraal De Ruijterweg 104 3
Amsterdam
€ 850.000 k.k.
Woonopp.
128 m²
Aantal kamers
5 kamers
Silodam 346
Amsterdam
€ 750.000 k.k.
Woonopp.
108 m²
Aantal kamers
3 kamers
Tweede Schinkelstraat 45 H
Amsterdam
Woonopp.
76 m²
Aantal kamers
3 kamers

Aankoop

Als jouw makelaar in Oud Zuid ondersteunen we je actief bij het vinden van je ideale woning. Dankzij onze uitgebreide kennis van de buurt en markt, zijn we uitstekend in staat jouw zoektocht te begeleiden. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften om je op een professionele en betrokken manier van dienst te kunnen zijn.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Ons team van makelaars leidt je door het hele verkoopproces, van de waardebepaling van je huis tot de overdracht van de sleutels. Dankzij onze ervaring en strategische aanpak, zorgen we ervoor dat je woning niet alleen snel verkocht wordt, maar ook tegen de best mogelijke prijs. Onze aanpak is transparant en persoonlijk, zodat je weet dat je in goede handen bent.

Beleggingen

Boelen Makelaardij is de ideale partner om je te begeleiden als je wilt investeren in vastgoed in Oud Zuid. We onderhouden nauwe banden met professionele investeerders die bekend zijn met de dynamiek van Oud Zuid, en we kunnen je daardoor doeltreffend adviseren over potentiële beleggingsmogelijkheden die passen bij je financiële strategie. Onze ervaring strekt zich ook uit tot het beheer van huurwoningen, waardoor we de langetermijnwaarde van je investering kunnen waarborgen.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: meer dan vastgoedtransacties

We begrijpen dat de aankoop of verkoop van een woning veel meer inhoudt dan een eenvoudige transactie. Daarom gaat onze dienstverlening verder. Of je nu een oriënterend gesprek wilt of directe ondersteuning nodig hebt bij een specifieke vastgoedkwestie, wij staan altijd voor je klaar. 

Je kunt op ons rekenen voor een persoonlijke en professionele aanpak, met als doel jou te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en levensstijl. Kies voor Boelen Makelaardij als jouw betrouwbare en deskundige makelaar in Oud Zuid.


De voordelen van een NVM-makelaarskantoor bij verkoop of aankoop in Oud Zuid Amsterdam

Als je overweegt jouw huis te verkopen of een woning te kopen in het prachtige Oud Zuid Amsterdam, dan biedt een NVM-makelaarskantoor je talloze voordelen. De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) is een gerenommeerde organisatie die garant staat voor professionaliteit en kwaliteit in de vastgoedsector. Dit NVM-makelaarskantoor, specifiek gespecialiseerd in Oud Zuid Amsterdam, kent de lokale markt als geen ander. We beschikken over diepgaande kennis van de buurt, prijstrends en de juiste strategieën om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Bovendien hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en verkopers, wat jouw kansen vergroot om de perfecte match te vinden.

Bij het aankopen van een huis zorgt de NVM-makelaar ervoor dat je toegang hebt tot exclusieve aanbiedingen en up-to-date informatie over de lokale markt. Ze begeleiden je tijdens het gehele proces, van bezichtigingen tot onderhandelingen en de uiteindelijke aankoop. Kortom, dit NVM-makelaarskantoor is jouw betrouwbare partner die jou gaat begeleiden bij succesvolle en vlotte vastgoedtransacties, of je nu koopt of verkoopt in deze prachtige buurt.Klanten vertellen:


‘Gewoon de beste én leukste makelaar van Amsterdam. Betrokken, benaderbaar, vriendelijk, betrouwbaar en open. Plus: een perfect afgesteld ethisch kompas. Kom er nog maar eens om, in Amsterdam e.o. De hele beroepsgroep kan een voorbeeld aan Boelen Makelaardij nemen.’

Mirjam

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring