020-2260066
Blog

Makelaar Oud Zuid Amsterdam

Makelaar Oud Zuid Amsterdam, dat zijn wij! Als makelaar zijn wij gespecialiseerd in deze omgeving en wij zijn er voor jou als lokale expert. Bij Boelen Makelaardij bieden wij persoonlijke, betrokken en professionele ondersteuning bij de verkoop of aankoop van jouw huis in deze prachtige omgeving. Ons team bestaat uit ervaren makelaars die al jaren in Oud Zuid werken en de buurt door en door kennen. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van een woning een belangrijke beslissing is, daarom zetten wij ons volledig in om jou te begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces.

Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of jouw huidige woning wilt verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben de lokale kennis en expertise om jou te helpen bij het vinden van de woning van jouw dromen of bij het verkopen van jouw huidige woning. Ons doel is om jou het beste advies te geven en je te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Boelen Makelaardij staat altijd voor je klaar, of je nu behoefte hebt aan een vrijblijvend gesprek of directe hulp nodig hebt bij het kopen of verkopen van vastgoed. Wij zijn jouw betrouwbare en lokale makelaar Oud Zuid Amsterdam.

makelaar oud zuid amsterdam

RECENT AANBOD

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Aankoop

Als jouw makelaar Oud Zuid Amsterdam zijn wij er om jou te ondersteunen bij het vinden van jouw ideale woning. Ons team van ervaren makelaars heeft uitgebreide kennis van de buurt en beschikt over de lokale expertise die nodig is om jouw zoektocht te begeleiden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en doen ons uiterste best om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we je op een betrokken en professionele manier kunnen adviseren en begeleiden bij het vinden van jouw nieuwe thuis.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Als ervaren makelaar zijn wij dé lokale autoriteit als het gaat om vastgoed. Ons deskundige team van makelaars staat je bij gedurende het gehele verkoopproces, van het vaststellen van de vraagprijs tot aan de overdracht van de sleutels. Wij spannen ons tot het uiterste in om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Onze persoonlijke, transparante en open benadering zorgt ervoor dat je bij ons aan het juiste adres bent voor een succesvolle verkoop.

Beleggingen

Naast het kopen en verkopen van vastgoed, ben je bij ons ook aan het juiste adres als je wilt investeren in vastgoed. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk beschikken wij over onschatbare kennis. Wij onderhouden regelmatig contact met potentiële kopers die goed op de hoogte zijn van de buurt en de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen kunnen inschatten. Daarnaast zorgen wij ook voor het nodige verhuurbeheer, omdat we geloven in het belang van een goede huurder boven een verre vriend.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Klanten vertellen:


‘Gewoon de beste én leukste makelaar van Amsterdam. Betrokken, benaderbaar, vriendelijk, betrouwbaar en open. Plus: een perfect afgesteld ethisch kompas. Kom er nog maar eens om, in Amsterdam e.o. De hele beroepsgroep kan een voorbeeld aan Boelen Makelaardij nemen.’

Mirjam

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie