020-2260066
Blog

Makelaar Oost: jouw gids in deze opkomende en diverse wijk

Als je een makelaar in Oost zoekt, dan is Boelen Makelaardij de partner die je nodig hebt. Amsterdam Oost is een wijk die een bijzondere mix biedt van culturele diversiteit, levendige straten en rustige woonwijken. Met een diepgaande kennis van deze veelzijdige wijk, zijn we er om je te begeleiden bij elke stap van je vastgoedtransactie.

Oost is in de lift: van het vernieuwde Oosterpark en de hippe bars en restaurants in de Javastraat tot de statige herenhuizen langs de Linnaeusstraat. Of je nu geïnteresseerd bent in het levendige stadsleven of juist de rust opzoekt bij de Ringvaart, onze lokale experts kunnen je de weg wijzen die perfect aansluit op jouw wensen.

Makelaar Oost

ONS AANBOD:

Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
€ 600.000 k.k.
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Fahrenheitsingel 30
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
85 m²
Aantal kamers
3 kamers
Silodam 346
Amsterdam
€ 750.000 k.k.
Woonopp.
108 m²
Aantal kamers
3 kamers

Aankoop

Amsterdam Oost is een wijk met oneindig veel mogelijkheden. Het team van dé makelaar van Amsterdam Oost zal jouw behoeften en wensen zorgvuldig in kaart brengen om je vervolgens te begeleiden naar jouw ideale woning in Oost. Of je nu een starter bent of een doorstromende koper, we staan klaar om je bij te staan met toegewijde expertise en kundig advies.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

De woningenmarkt in Amsterdam Oost is sterk in beweging, en dat biedt volop kansen aan wie er zijn huis wil verkopen. We hebben de ervaring en strategische vaardigheden in huis om je woning op de beste manier te positioneren. Met een professionele aanpak en een sterk netwerk streven we ernaar om het maximale verkoopresultaat voor jou te behalen.

Beleggen

Als je overweegt om te investeren in vastgoed, dan biedt Amsterdam Oost een enorm scala aan mogelijkheden. Van moderne appartementencomplexen tot charmante renovatieprojecten, onze makelaars kunnen je adviseren over de meest rendabele investeringen in deze opkomende wijk. Wij zijn jouw toegangspoort tot alles wat Oost te bieden heeft.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: meer dan een makelaar in Oost

Wij geloven dat het kopen of verkopen van een woning meer is dan een transactie; het is een levensveranderende gebeurtenis. Daarom bieden we een volledig pakket van diensten aan om je bij elke fase van het proces te ondersteunen, van de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht.


Onze klanten:


‘Ik heb de verkoop van mijn woning door Ids Boelen als uitmuntend ervaren. Ids is enthousiast, betrokken en deskundig. Mijn woning is binnen mum van tijd voor een goede prijs verkocht. Daarnaast stelt Ids je in staat om een bredere afweging te maken – en dus naast het bod ook te kiezen voor gunning aan een specifieke bewoner. Kortom, een dikke 10!’

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring