020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam Noord: jouw lokale gids in deze veelzijdige wijk

Als je een makelaar Amsterdam Noord zoekt, is Boelen Makelaardij de ideale partner. Amsterdam Noord is een gebied van contrasten: van het bruisende NDSM-terrein tot de rustige dorpen als Durgerdam en Schellingwoude. Ons team kent alle facetten van dit sterk aan populariteit winnende stadsdeel en kan je daardoor voorzien van het allerbeste advies bij de aankoop of verkoop van je woning.

De veelzijdigheid van Amsterdam Noord is ongeëvenaard. Het biedt zowel het industriële als het landelijke, de jonge creatieve scene naast de rust van het water en de polders. Of je nu op zoek bent naar een loft aan het IJ of een knusse gezinswoning nabij het groen, wij kennen de vastgoedmarkt van Amsterdam-Noord als geen ander.

Makelaar Noord

ONS AANBOD:

Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
€ 600.000 k.k.
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Fahrenheitsingel 30
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
85 m²
Aantal kamers
3 kamers
Silodam 346
Amsterdam
€ 750.000 k.k.
Woonopp.
108 m²
Aantal kamers
3 kamers

Aankoop

Een woning kopen in Amsterdam Noord kan een uitdaging zijn, gezien de diversiteit van het aanbod en de grote populariteit van deze buurt onder gezinnen met behoefte aan meer ruimte. Onze makelaars uit Noord brengen je woonwensen in kaart en gaan vervolgens gericht voor je aan de slag. Wij hebben de expertise en het netwerk om je te begeleiden naar jouw ideale woning in Amsterdam Noord.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

De verkoop van een woning in Amsterdam Noord vereist een strategische makelaar met een doortastende aanpak om tot het beste rendement te komen. Wij hebben de marktkennis en de ervaring om jouw woning voor de beste prijs te verkopen. Van de prijsbepaling tot de afhandeling van de overdracht, bij ons ben je verzekerd van een efficiënte en effectieve verkoop. 

Beleggen

Amsterdam Noord wordt steeds populairder als locatie voor vastgoedinvesteringen. Of je nu een appartement voor verhuur overweegt of investeert in woning voor jouw kinderen die in Amsterdam gaan studeren, wij kunnen je gedetailleerd advies en kundige begeleiding bieden. En ook voor het beheer van jouw verhuurpanden kun je bij ons terecht. 

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: jouw makelaar in Noord

Bij Boelen Makelaardij is elke klant uniek. Of je nu een eerste woning koopt, upsizet, downsizet of investeert, onze dienstverlening is erop gericht om je bij elke stap van het proces te ondersteunen. Jouw wensen staan centraal in onze aanpak.


Onze klanten:


‘Ik heb de verkoop van mijn woning door Ids Boelen als uitmuntend ervaren. Ids is enthousiast, betrokken en deskundig. Mijn woning is binnen mum van tijd voor een goede prijs verkocht. Daarnaast stelt Ids je in staat om een bredere afweging te maken – en dus naast het bod ook te kiezen voor gunning aan een specifieke bewoner. Kortom, een dikke 10!’

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring