020-2260066
Blog

Makelaar Hoofddorppleinbuurt

Makelaar Hoofddorppleinbuurt, dat zijn wij. Jouw lokale expert op het gebied van vastgoed. Bij Boelen Makelaardij ben je verzekerd van een persoonlijke, betrokken en professionele aanpak bij het kopen of verkopen van jouw huis in onze prachtige buurt. Ons team van ervaren makelaars werkt al jaren in de Hoofddorppleinbuurt en kent de buurt als geen ander. Wij begrijpen dat het aankopen of verkopen van een huis een belangrijke beslissing is en daarom zetten we ons volledig in om jou te begeleiden en te adviseren gedurende het gehele proces.

Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of jouw huidige woning wilt verkopen, wij hebben de lokale kennis en expertise om jou te helpen. We nemen de tijd om je persoonlijk te leren kennen en te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Ons doel is om jou het beste advies te geven en je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissingen.

Bij Boelen Makelaardij staan we voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of bij het verkopen van jouw huidige woning. Kom gerust langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek!

makelaar hoofddorpleinbuurt

RECENT AANBOD

Warmelo 10
Amsterdam
€ 3.250.000 k.k.
Woonopp.
435 m²
Aantal kamers
7 kamers
Cabotstraat 26 H
Amsterdam
Woonopp.
74 m²
Aantal kamers
3 kamers
Abbenesstraat 10 H
Amsterdam
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
4 kamers
Da Costakade 89 A2
Amsterdam
Woonopp.
79 m²
Aantal kamers
2 kamers

Aankoop

Als makelaar Hoofddorppleinbuurt staan we voor je klaar om te helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Onze ervaren makelaars kennen de buurt als geen ander en beschikken over de lokale kennis en expertise om jou te begeleiden. Wij zetten ons maximaal in om jouw wensen en behoeften te begrijpen en je op een persoonlijke en betrokken manier te adviseren en te begeleiden bij de zoektocht naar jouw nieuwe thuis.

Boelen1
Boelen3

Verkoop

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn dé lokale expert op het gebied van vastgoed. Ons team van deskundige makelaars begeleidt je bij het gehele verkoopproces, van het bepalen van de vraagprijs tot aan de sleuteloverdracht. Wij zetten ons maximaal in om jouw woning snel en succesvol te verkopen tegen de beste prijs. Met onze persoonlijke, transparante en open aanpak ben je bij ons aan het juiste adres!

Beleggingen

Ook voor beleggen in vastgoed kun je bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn van onschatbare waarde. Wij hebben regelmatig contact met potentiële kopers, die de buurt goed kennen en de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen kunnen inschatten. Daarnaast verzorgen wij ook zeker het benodigde verhuurbeheer. ‘Beter een goede huurder, dan een verre vriend’

Boelen2Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Ontdek de Magie van Wonen in Amsterdam met Boelen Makelaardij

Amsterdam, de betoverende hoofdstad van Nederland, is een stad die haar bewoners elke dag weer weet te betoveren met haar unieke charme en diverse mogelijkheden. Deze makelaar Hoofddorpleinbuurt verwelkomt u met open armen in deze prachtige stad, waar wonen een echte droom wordt. Van schilderachtige grachten tot historische architectuur en bruisende buurten, Amsterdam biedt een levensstijl die nergens anders te vinden is. Wandel of fiets langs de grachten en ontdek verborgen juweeltjes, proef heerlijke gerechten in de lokale eetgelegenheden en geniet van culturele schatten in wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Amsterdam staat bekend om haar kosmopolitische sfeer en internationale gemeenschap. Hier voelt u zich direct thuis, omringd door vriendelijke buren en talloze evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Bovendien is het uitstekende openbaar vervoer in de stad een ware zegen, waardoor u moeiteloos alle hoeken van de stad kunt verkennen. De makelaar Hoofddorpleinbuurt is uw partner bij het vinden van uw droomwoning in Amsterdam. Onze expertise in de vastgoedmarkt van de stad en onze toewijding aan klanttevredenheid zullen uw zoektocht naar een perfecte woning vereenvoudigen. Kom en ervaar de magie van Amsterdam met ons als uw gids. Amsterdam wacht op u en Boelen Makelaardij staat klaar om u te verwelkomen in deze betoverende stad.


De voordelen van kiezen voor een NVM-makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt

Bij het verkopen of aankopen van een huis in de Hoofddorppleinbuurt, is het essentieel om de juiste partner aan jouw zijde te hebben. Deze NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt biedt talloze voordelen die jouw aan- of verkoop soepeler en succesvoller maken. Ten eerste brengt een NVM-makelaar in de Hoofddorppleinbuurt een schat aan lokale kennis en ervaring met zich mee. Ze kennen de buurt als hun broekzak en kunnen je adviseren over de beste prijsstrategieën, of je nu wilt kopen of verkopen.

Daarnaast staat de NVM bekend om haar hoge ethische normen en professionele integriteit. Bij een NVM-makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt kun je erop vertrouwen dat je te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partner die jouw belangen vooropstelt. Bovendien biedt de NVM toegang tot uitgebreide marktinformatie en trends, waardoor je een concurrentievoordeel hebt bij het nemen van belangrijke beslissingen. Kortom, kiezen voor een NVM-makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt is een slimme zet om jouw vastgoeddoelen te bereiken met vertrouwen en succes.Klanten vertellen:


‘Marchien van Boelen Makelaardij is een ontzettend prettige en kundige makelaar. Ze heeft een warme en persoonlijke benadering, zonder gladde praatjes. Door Marchien hebben wij in een extreem lastige markt een mooi huis aangekocht en ons huis verkocht voor een prijs ver boven onze verwachtingen. Wij kunnen Boelen Makelaardij, en Marchien in het bijzonder, heel erg aanraden!’

Reineke

‘Wij bevelen Boelen Makelaardij van harte aan! Kies je voor Ids Boelen dan kies je voor een bak ervaring. Ids is betrokken, kundig, transparant en eerlijk. Hij zegt op een nette manier waarop het staat zodat jij precies weet waar je staat en wat de volgende stappen zullen/moeten zijn. Samen met zijn rechterhand Anne-Marie vormt Ids een geoliede machine die je het gehele proces uit handen nemen.’

Kiki


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring