020-2260066
Blog

Makelaar Hoofddorppleinbuurt

Makelaar Hoofddorppleinbuurt, dat zijn wij. Jouw lokale expert op het gebied van vastgoed. Bij Boelen Makelaardij ben je verzekerd van een persoonlijke, betrokken en professionele aanpak bij het kopen of verkopen van jouw huis in onze prachtige buurt. Ons team van ervaren makelaars werkt al jaren in de Hoofddorppleinbuurt en kent de buurt als geen ander. Wij begrijpen dat het aankopen of verkopen van een huis een belangrijke beslissing is en daarom zetten we ons volledig in om jou te begeleiden en te adviseren gedurende het gehele proces.

Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of jouw huidige woning wilt verkopen, wij hebben de lokale kennis en expertise om jou te helpen. We nemen de tijd om je persoonlijk te leren kennen en te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Ons doel is om jou het beste advies te geven en je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissingen.

Bij Boelen Makelaardij staan we voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of bij het verkopen van jouw huidige woning. Kom gerust langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek!

makelaar hoofddorpleinbuurt

RECENT AANBOD

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Aankoop

Als makelaar Hoofddorppleinbuurt staan we voor je klaar om te helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Onze ervaren makelaars kennen de buurt als geen ander en beschikken over de lokale kennis en expertise om jou te begeleiden. Wij zetten ons maximaal in om jouw wensen en behoeften te begrijpen en je op een persoonlijke en betrokken manier te adviseren en te begeleiden bij de zoektocht naar jouw nieuwe thuis.

Boelen1
Boelen3

Verkoop

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn dé lokale expert op het gebied van vastgoed. Ons team van deskundige makelaars begeleidt je bij het gehele verkoopproces, van het bepalen van de vraagprijs tot aan de sleuteloverdracht. Wij zetten ons maximaal in om jouw woning snel en succesvol te verkopen tegen de beste prijs. Met onze persoonlijke, transparante en open aanpak ben je bij ons aan het juiste adres!

Beleggingen

Ook voor beleggen in vastgoed kun je bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn van onschatbare waarde. Wij hebben regelmatig contact met potentiële kopers, die de buurt goed kennen en de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen kunnen inschatten. Daarnaast verzorgen wij ook zeker het benodigde verhuurbeheer. ‘Beter een goede huurder, dan een verre vriend’

Boelen2Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Klanten vertellen:


‘Marchien van Boelen Makelaardij is een ontzettend prettige en kundige makelaar. Ze heeft een warme en persoonlijke benadering, zonder gladde praatjes. Door Marchien hebben wij in een extreem lastige markt een mooi huis aangekocht en ons huis verkocht voor een prijs ver boven onze verwachtingen. Wij kunnen Boelen Makelaardij, en Marchien in het bijzonder, heel erg aanraden!’

Reineke

‘Wij bevelen Boelen Makelaardij van harte aan! Kies je voor Ids Boelen dan kies je voor een bak ervaring. Ids is betrokken, kundig, transparant en eerlijk. Hij zegt op een nette manier waarop het staat zodat jij precies weet waar je staat en wat de volgende stappen zullen/moeten zijn. Samen met zijn rechterhand Anne-Marie vormt Ids een geoliede machine die je het gehele proces uit handen nemen.’

Kiki