020-2260066
Blog

Makelaar Hoofddorppleinbuurt: jouw lokale expert in een charmante buurt

Ben je op zoek naar een makelaar in de Hoofddorppleinbuurt? Boelen Makelaardij is dé lokale specialist die je nodig hebt. Ons kantoor is diepgeworteld in deze gemeenschap en onze makelaars bieden uitgebreide ondersteuning bij zowel de aankoop als de verkoop van je woning.

De Hoofddorppleinbuurt is een verborgen juweel in Amsterdam; een buurt waar het dorpse karakter harmonieus samengaat met stedelijke voorzieningen. Met een mix van klassieke jaren ’30 woningen en modernere appartementen biedt de Hoofddorppleinbuurt voor elk wat wils. Of je nu een jong gezin bent dat op zoek is naar ruimte en groen of een professional die de nabijheid van het stadscentrum waardeert, onze experts kennen de Hoofddorppleinbuurt als hun broekzak.

makelaar hoofddorpleinbuurt

RECENT AANBOD

Warmondstraat 163 3
Amsterdam
€ 595.000 k.k.
Woonopp.
67 m²
Aantal kamers
3 kamers
Admiraal De Ruijterweg 104 3
Amsterdam
€ 850.000 k.k.
Woonopp.
128 m²
Aantal kamers
5 kamers
Silodam 346
Amsterdam
€ 750.000 k.k.
Woonopp.
108 m²
Aantal kamers
3 kamers
Tweede Schinkelstraat 45 H
Amsterdam
Woonopp.
76 m²
Aantal kamers
3 kamers

Aankoop

Als je op zoek bent naar een woning in de Hoofddorppleinbuurt, zal onze aanpak jou zeker aanspreken. Omdat we kantoor houden in deze buurt en onze makelaars er zelf ook wonen, kunnen we je optimaal adviseren. We beginnen met een gedetailleerd gesprek om jouw wensen en eisen in kaart te brengen. Op basis daarvan zetten we een gerichte zoektocht op, begeleid door deskundig advies en lokale kennis.

Boelen1
Boelen3

Verkoop

Een woning verkopen in de Hoofddorppleinbuurt vraagt om een specifieke aanpak. Ons team van deskundige makelaars staat je graag bij, van de waardebepaling tot de uiteindelijke overdracht van de sleutels. Met een uitgekiende marketingstrategie en grondige kennis van de spelers in de lokale markt kunnen we zorgen voor de best mogelijke verkoopprijs voor jouw woning. 

Beleggen

De Hoofddorppleinbuurt biedt niet alleen uitstekende woonmogelijkheden, maar is ook een interessant gebied voor vastgoedinvesteringen. Of je nu interesse hebt in een pand voor verhuur, of zoekt naar een object met potentie voor waardestijging, wij kunnen je voorzien van strategisch en financieel advies. Kortom: Boelen Makelaardij is jouw lokale sleutel tot deze aantrekkelijke Amsterdamse buurt.

Boelen2Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: jouw partner in de Hoofddorppleinbuurt

Het kopen of verkopen van een woning is een belangrijk proces dat je niet aan het toeval wilt overlaten. Wij bieden een scala aan diensten om je bij elke stap te ondersteunen. Van de eerste kennismaking tot de afsluitende handtekening, Boelen Makelaardij is jouw betrouwbare makelaar in de Hoofddorppleinbuurt.


De voordelen van kiezen voor een NVM-makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt

Bij het verkopen of aankopen van een huis in de Hoofddorppleinbuurt, is het essentieel om de juiste partner aan jouw zijde te hebben. Deze NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt biedt talloze voordelen die jouw aan- of verkoop soepeler en succesvoller maken. Ten eerste brengt een NVM-makelaar in de Hoofddorppleinbuurt een schat aan lokale kennis en ervaring met zich mee. Ze kennen de buurt als hun broekzak en kunnen je adviseren over de beste prijsstrategieën, of je nu wilt kopen of verkopen.

Daarnaast staat de NVM bekend om haar hoge ethische normen en professionele integriteit. Bij een NVM-makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt kun je erop vertrouwen dat je te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partner die jouw belangen vooropstelt. Bovendien biedt de NVM toegang tot uitgebreide marktinformatie en trends, waardoor je een concurrentievoordeel hebt bij het nemen van belangrijke beslissingen. Kortom, kiezen voor een NVM-makelaarskantoor in de Hoofddorppleinbuurt is een slimme zet om jouw vastgoeddoelen te bereiken met vertrouwen en succes.Klanten vertellen:


‘Marchien van Boelen Makelaardij is een ontzettend prettige en kundige makelaar. Ze heeft een warme en persoonlijke benadering, zonder gladde praatjes. Door Marchien hebben wij in een extreem lastige markt een mooi huis aangekocht en ons huis verkocht voor een prijs ver boven onze verwachtingen. Wij kunnen Boelen Makelaardij, en Marchien in het bijzonder, heel erg aanraden!’

Reineke

‘Wij bevelen Boelen Makelaardij van harte aan! Kies je voor Ids Boelen dan kies je voor een bak ervaring. Ids is betrokken, kundig, transparant en eerlijk. Hij zegt op een nette manier waarop het staat zodat jij precies weet waar je staat en wat de volgende stappen zullen/moeten zijn. Samen met zijn rechterhand Anne-Marie vormt Ids een geoliede machine die je het gehele proces uit handen nemen.’

Kiki


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring