020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam De Pijp: jouw partner in de parel van Amsterdam

Zoek je een lokale makelaar Amsterdam in de Pijp? Dan is Boelen Makelaardij jouw go-to expert. De Pijp is een wijk die nooit slaapt; een smeltkroes van culturen, smaken en stijlen. Wij kennen de ins en outs van deze bruisende buurt en bieden gedegen ondersteuning bij het kopen of verkopen van je woning hier.

Van het levendige Gerard Douplein tot de rustige woonstraten rondom het Sarphatipark, de Pijp heeft een diverse aantrekkingskracht die wij als geen ander begrijpen. Onze specialisten hebben diepgaande kennis van deze veelzijdige markt en staan klaar om je te begeleiden bij het kopen of verkopen van jouw woning in De Pijp.

makelaar amsterdam de pijp

ONS AANBOD:

Waddenweg 16
Amsterdam
€ 835.000 k.k.
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
5 kamers
Eerste Jan Steenstraat 75
Amsterdam
Woonopp.
42 m²
Aantal kamers
3 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers

Aankoop

Als je op zoek bent naar een woning in de Pijp, dan staan jouw wensen voor ons centraal. Of je nu de voorkeur geeft aan een modern appartement dichtbij het openbaar vervoer en uitvalswegen, of een klassieke woning dichtbij de Albert Cuypmarkt, we luisteren naar jouw behoeften en adviseren je op maat op basis van jouw financiële mogelijkheden.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Met Boelen Makelaardij aan je zijde kun je rekenen op een efficiënt en doeltreffend verkoopproces. Onze lokale expertise en marketingstrategieën zijn erop gericht om je woning op de beste manier te presenteren, niet alleen op Funda, maar ook op social media, onze website en tijdens bezichtigingen. Alles om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Beleggen

De Pijp is niet alleen een uitstekende woonlocatie, maar biedt ook diverse kansrijke investeringsmogelijkheden. Of je nu wilt investeren in een appartement voor de studerende kinderen of een pand met zakelijke potentie, wij bieden het inzicht en de begeleiding bij elke stap. Onze jarenlange ervaring en ons solide netwerk van vastgoedspelers stelt ons in staat om je een volledig beeld te geven van de risico’s en rendement en je aan jouw gedroomde investeringspand te helpen.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: deskundig en dichtbij

Bij het kopen of verkopen van een woning in de Pijp komt veel kijken. We staan voor je klaar met een breed scala aan diensten en persoonlijk advies. Van een oriënterend gesprek tot het uiteindelijke koop- of verkoopproces, wij zijn jouw lokale makelaar in de Pijp.


De voordelen van een NVM-makelaarskantoor in De Pijp

Als je overweegt jouw huis te verkopen of een nieuwe woning in Amsterdam De Pijp te kopen, dan is samenwerken met een NVM-makelaarskantoor een slimme zet. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) staat bekend om zijn professionaliteit en expertise in vastgoedtransacties. Een NVM-makelaar in De Pijp biedt je tal van voordelen. Allereerst beschikt deze makelaar over diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, waardoor je kunt profiteren van hun inzicht in prijzen, trends en kansen in deze trendy buurt. Ze kunnen je ook adviseren over de juiste verkoop- of aankoopprijs, zodat jij het maximale uit je hypotheek kunt halen.

Bovendien zijn NVM-makelaars gebonden aan strikte gedragsregels en professionele normen, wat je rust en zekerheid geeft tijdens het hele proces. Ze kunnen je begeleiden bij elk aspect van de transactie, van onderhandelingen tot juridische kwesties, en zorgen voor een soepele en probleemloze ervaring. Kortom, bij het verkopen of kopen van een huis in Amsterdam De Pijp is een NVM-makelaarskantoor jouw betrouwbare partner voor succesvolle vastgoedtransacties.Onze klanten:


‘Ik heb de verkoop van mijn woning door Ids Boelen als uitmuntend ervaren. Ids is enthousiast, betrokken en deskundig. Mijn woning is binnen mum van tijd voor een goede prijs verkocht. Daarnaast stelt Ids je in staat om een bredere afweging te maken – en dus naast het bod ook te kiezen voor gunning aan een specifieke bewoner. Kortom, een dikke 10!’

Maurice

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring