020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam

Op zoek naar een ervaren makelaar in Amsterdam? Wij zijn dé specialisten als het gaat om het verkopen van woningen in en rondom de hoofdstad. Onze diensten zijn erop gericht om jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen.

Onze ervaren makelaars bieden wij jou begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele verkoopproces. Bij ons staat transparantie en open communicatie hoog in het vaandel, zodat jij altijd op de hoogte bent van onze stappen en beslissingen.

Volledige ontzorging

Ons doel is om jou volledig te ontzorgen in het verkopen van jouw woning. We zorgen voor een taxatierapport, afhandeling van de verkoop, het opstellen van het koopcontract en de overdracht van de sleutels.

Klinkt dat jou als muziek in de oren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zijn jouw betrouwbare, betrokken lokale makelaar in Amsterdam.

makelaar amsterdam

EEN GREEP UIT ONS AANBOD:

Waddenweg 16
Amsterdam
€ 835.000 k.k.
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
5 kamers
Eerste Jan Steenstraat 75
Amsterdam
Woonopp.
42 m²
Aantal kamers
3 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers

Aankopen

Als je op zoek bent naar jouw nieuwe woning in Amsterdam, dan zijn wij bij Boelen Makelaardij er om je te helpen. We begrijpen dat het vinden van de perfecte woning een uitdagende en tijdrovende taak kan zijn. Gelukkig hebben wij als makelaar amsterdam experts uitgebreide kennis van de buurt en kunnen wij je professioneel adviseren en begeleiden tijdens het zoekproces. Onze missie: het helpen om jouw droomhuis te vinden.

Boelen3
Boelen2

Verkopen

Wij kiezen voor maximale ontzorging: van het bepalen van de juiste prijs tot en met de overdracht van de woning, wij nemen alle zorgen uit handen. Open communicatie en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van het verkoopproces. Als lokale experts hebben wij diepgaande kennis van de buurt en weten wij hoe we jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiële kopers. Laat het verkoopproces gerust aan ons over en geniet van een zorgeloze verkoopervaring.

Taxaties

Bij de verkoop van jouw woning is het verkrijgen van een taxatierapport van groot belang. Aangezien elke woning uniek is, werken wij samen met gespecialiseerde taxateurs. Het bepalen van de juiste verkoopprijs gaat namelijk verder dan alleen de vierkante meterprijs, erfpacht of het energielabel. Elk object vraagt om een unieke aanpak en expertise va om de juiste waarde vast te stellen.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze klanten:


‘Ids is een hele vriendelijke vakbekwame makelaar. Die echt een persoonlijke klik met je zoekt en geen geldwolverij houding heeft, in deze gekke markt. Hij is behulpzaam en altijd bereikbaar. Ook geeft hij goede adviezen in het verkoopproces. ’

Hidde

‘Contact verliep prettig en professioneel. Ids heeft een duidelijke visie, werkt hard, met goed resultaat!’

Maaike