020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam Zuid: jouw vertrouwde partner in deze prestigieuze wijk

Als je een makelaar in Amsterdam Zuid zoekt, biedt Boelen Makelaardij de lokale expertise en persoonlijke service die je nodig hebt. Ons team van ervaren makelaars is bekend met de unieke eigenschappen van deze wijk, van de luxueuze panden in het Museumkwartier tot de elegante Amsterdamse School-appartementen in de Rivierenbuurt.

Amsterdam Zuid staat synoniem voor elegantie, stijl en een hoge levensstandaard. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende cultuur is Amsterdam Zuid een van de meest gewilde wijken van de stad. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in deze exclusieve markt en kunnen je uitstekend adviseren bij het vinden van de juiste woning op de plek die bij jou past.

makelaar amsterdam zuid

RECENT AANBOD

Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
€ 600.000 k.k.
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Fahrenheitsingel 30
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
85 m²
Aantal kamers
3 kamers
Silodam 346
Amsterdam
€ 750.000 k.k.
Woonopp.
108 m²
Aantal kamers
3 kamers

Aankoop

Als je op zoek bent naar een woning in Amsterdam Zuid, zul je merken dat de keuzes zowel zeer uiteenlopend en uitgebreid als exclusief zijn. Onze makelaars werken nauw samen met key-players in de markt, om jouw woonwensen snel en vakkundig te kunnen realiseren; van het type woning tot de specifieke buurt die het beste bij jou past.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

De verkoop van een woning in Amsterdam Zuid vereist een diepgaande kennis van de markt en een uitgekiende verkoopstrategie. Onze begeleiding gaat dan ook veel verder dan een advertentie op Funda en een paar bezichtigingsrondes. Wij zorgen voor een grondige waardebepaling, uitstekende presentatie en maximale zichtbaarheid, om een optimale verkoopprijs te realiseren. 

Beleggen

De vastgoedmarkt van Amsterdam Zuid is niet alleen aantrekkelijk voor bewoners, maar ook voor investeerders. Met zijn stabiele waardegroei en hoge levenskwaliteit is dit een ideale locatie voor vastgoedbeleggingen. Ons team kan je voorzien van uitgebreid advies over de beste investeringsstrategieën in deze exclusieve wijk. 

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: jouw gids in Amsterdam Zuid

Of je nu een woning wilt kopen of verkopen in Amsterdam Zuid, wij staan je bij van begin tot eind. Onze uitgebreide dienstverlening is erop gericht jou de beste ervaring en uitstekende resultaten te bieden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en als jouw makelaar in Zuid doen wij er alles aan om dat te waarborgen. De reviews op onze website zijn daar het bewijs van.


De voordelen van een NVM-makelaarskantoor in Amsterdam Zuid

Een NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) makelaarskantoor is een waardevolle partner als het gaat om het verkopen of aankopen van een huis in Amsterdam Zuid. De expertise van een NVM-makelaar gaat verder dan alleen het vinden van een woning of het afsluiten van een deal; het biedt aanzienlijke voordelen voor zowel verkopers als kopers. Voor verkopers betekent samenwerken met een NVM-makelaar in Amsterdam Zuid toegang tot een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Ze kunnen jouw woning effectief presenteren aan potentiële kopers en strategieën ontwikkelen om de hoogst mogelijke prijs te bereiken. Bovendien zorgt de NVM-certificering voor transparantie en professionaliteit gedurende het hele verkoopproces.

Aan de andere kant biedt een NVM-makelaar voor kopers waardevolle begeleiding en advies bij het vinden van het perfecte huis in Amsterdam Zuid. Ze kennen de buurt als hun broekzak en kunnen je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Bovendien zorgt de NVM-certificering voor gemoedsrust en betrouwbaarheid bij het afhandelen van transacties. In Amsterdam Zuid is een NVM-makelaarskantoor de sleutel tot een succesvolle en zorgeloze vastgoedervaring, of je nu koopt of verkoopt.Klanten vertellen:


‘We hadden gedurende het hele proces zeer goed contact met Ids en Anne-Marie. We werden constant op de hoogte gehouden van vorderingen en onze vragen werden snel beantwoord. Afspraken worden nagekomen en ook tijdens de kijkdagen worden de kantjes er niet vanaf gelopen. Daarnaast kon er snel geschakeld worden, wat voor ons ook een voordeel was. Ten slotte geen verrassingen qua kosten, dus ook op dat gebied prettig.’

Peter

‘Wij bevelen Boelen Makelaardij van harte aan! Kies je voor Ids Boelen dan kies je voor een bak ervaring. Ids is betrokken, kundig, transparant en eerlijk. Hij zegt op een nette manier waarop het staat zodat jij precies weet waar je staat en wat de volgende stappen zullen/moeten zijn. Ids en zijn team vormen een geoliede machine die je het gehele proces uit handen nemen.’

Kiki


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring