020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam Zuid

Makelaar Amsterdam Zuid, dat zijn wij! Wij zijn er om jouw huis te verkopen met de best mogelijke resultaten. Wij bieden van A tot Z begeleiding gedurende het verkoopproces. We hechten veel waarde aan transparantie en open communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de stappen die we zetten en de beslissingen die we nemen. Wij staan voor een professionele aanpak waarbij we samenwerken om jouw woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen.

Als lokale experts kennen wij de buurt door en door en kunnen wij potentiële kopers informeren over de voordelen van het wonen in de omgeving. Daarnaast hebben we ruime ervaring met onderhandelingen en zorgen we voor een soepele afwikkeling van de verkoop, inclusief het opstellen van het koopcontract en de overdracht van de sleutels.

Kortom, als je jouw huis wilt verkopen met de best mogelijke resultaten en van A tot Z begeleiding, dan ben je bij Boelen Makelaardij aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zijn jouw betrouwbare en lokale makelaar Amsterdam Zuid.

makelaar amsterdam zuid

RECENT AANBOD

Warmelo 10
Amsterdam
€ 3.250.000 k.k.
Woonopp.
435 m²
Aantal kamers
7 kamers
Cabotstraat 26 H
Amsterdam
Woonopp.
74 m²
Aantal kamers
3 kamers
Abbenesstraat 10 H
Amsterdam
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
4 kamers
Da Costakade 89 A2
Amsterdam
Woonopp.
79 m²
Aantal kamers
2 kamers

Aankoop

Wij zijn jouw aangewezen makelaar Amsterdam Zuid om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en streven ernaar om jouw behoeften goed te begrijpen, zodat we je op een betrokken manier kunnen adviseren en begeleiden. Jij staat centraal en wij zijn er om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en om het proces van het vinden van jouw droomhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Als lokale vastgoedmakelaars te Amsterdam Zuid hebben wij als ervaren kantoor een onberispelijke reputatie opgebouwd. Ons team van bekwame makelaars staat je bij gedurende het hele verkoopproces. Van bezichtigingen tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Ons doel is om jouw woning snel en tegen de best mogelijke prijs te verkopen en we zullen ons uiterste best doen om dit te bereiken. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke, open en transparante aanpak en een succesvolle verkoop van jouw woning.

Taxaties

Wanneer je je woning gaat verkopen is een taxatierapport een belangrijke stap. Ieder pand is uniek. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde taxateurs en verwijzen je graag door. Uiteraard zijn wij bereid om samen met jou een geschikte taxateur te selecteren. Het bepalen van de juiste verkoopprijs gaat namelijk niet alleen om de vierkante meterprijs, erfpacht of energielabel, maar vereist maatwerk en expertise, omdat elk object anders is.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: jouw toegangspoort tot Amsterdamse pracht

Amsterdam, de betoverende hoofdstad van Nederland, is een stad die haar bewoners elke dag weer weet te betoveren met haar unieke charme en diverse mogelijkheden. Boelen Makelaardij verwelkomt je met open armen in deze prachtige stad, waar wonen een echte droom wordt. Van schilderachtige grachten tot historische architectuur en bruisende buurten, Amsterdam biedt een levensstijl die nergens anders te vinden is. Wandel of fiets langs de grachten en ontdek verborgen juweeltjes, proef heerlijke gerechten in de lokale eetgelegenheden en geniet van culturele schatten in wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Amsterdam staat bekend om haar kosmopolitische sfeer en internationale gemeenschap. Hier voel je je direct thuis, omringd door vriendelijke buren en talloze evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Bovendien is het uitstekende openbaar vervoer in de stad een ware zegen, waardoor je moeiteloos alle hoeken van de stad kunt verkennen. Boelen Makelaardij is jouw partner bij het vinden van jouw droomwoning in Amsterdam. Onze expertise in de vastgoedmarkt van de stad en onze toewijding aan klanttevredenheid zullen jouw zoektocht naar een perfecte woning vereenvoudigen. Kom en ervaar de magie van Amsterdam met ons als jouw gids. Amsterdam wacht op je en Boelen Makelaardij staat klaar om jou te verwelkomen in deze betoverende stad.


De voordelen van een NVM-makelaarskantoor in Amsterdam Zuid

Een NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) makelaarskantoor is een waardevolle partner als het gaat om het verkopen of aankopen van een huis in Amsterdam Zuid. De expertise van een NVM-makelaar gaat verder dan alleen het vinden van een woning of het afsluiten van een deal; het biedt aanzienlijke voordelen voor zowel verkopers als kopers. Voor verkopers betekent samenwerken met een NVM-makelaar in Amsterdam Zuid toegang tot een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Ze kunnen jouw woning effectief presenteren aan potentiële kopers en strategieën ontwikkelen om de hoogst mogelijke prijs te bereiken. Bovendien zorgt de NVM-certificering voor transparantie en professionaliteit gedurende het hele verkoopproces.

Aan de andere kant biedt een NVM-makelaar voor kopers waardevolle begeleiding en advies bij het vinden van het perfecte huis in Amsterdam Zuid. Ze kennen de buurt als hun broekzak en kunnen je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Bovendien zorgt de NVM-certificering voor gemoedsrust en betrouwbaarheid bij het afhandelen van transacties. In Amsterdam Zuid is een NVM-makelaarskantoor de sleutel tot een succesvolle en zorgeloze vastgoedervaring, of je nu koopt of verkoopt.Klanten vertellen:


‘We hadden gedurende het hele proces zeer goed contact met Ids en Anne-Marie. We werden constant op de hoogte gehouden van vorderingen en onze vragen werden snel beantwoord. Afspraken worden nagekomen en ook tijdens de kijkdagen worden de kantjes er niet vanaf gelopen. Daarnaast kon er snel geschakeld worden, wat voor ons ook een voordeel was. Ten slotte geen verrassingen qua kosten, dus ook op dat gebied prettig.’

Peter

‘Wij bevelen Boelen Makelaardij van harte aan! Kies je voor Ids Boelen dan kies je voor een bak ervaring. Ids is betrokken, kundig, transparant en eerlijk. Hij zegt op een nette manier waarop het staat zodat jij precies weet waar je staat en wat de volgende stappen zullen/moeten zijn. Ids en zijn team vormen een geoliede machine die je het gehele proces uit handen nemen.’

Kiki


Contact opnemen?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring