020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam West

Makelaar Amsterdam West, dat zijn wij! Wij zijn een gespecialiseerde makelaar in deze prachtige omgeving en staan voor jou klaar als de lokale expert. Ons team van ervaren makelaars bij Boelen Makelaardij biedt persoonlijke, betrokken en professionele ondersteuning bij de verkoop of aankoop van jouw woning in West. Met onze uitgebreide kennis van de buurt en jarenlange ervaring begrijpen wij dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is. Daarom zijn wij er om je volledig te begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces.

Of je nu op zoek bent naar jouw ideale woning of jouw huidige woning wilt verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over de lokale kennis en expertise om je te helpen bij het vinden van jouw droomhuis of het verkopen van jouw huidige woning tegen de beste prijs. Ons doel is om je het beste advies te geven en je te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Boelen Makelaardij is er altijd voor jou, of je nu behoefte hebt aan een vrijblijvend gesprek of directe hulp nodig hebt bij het kopen of verkopen van vastgoed. Wij zijn er om jouw vastgoedwensen te vervullen en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn jouw betrouwbare en lokale makelaar Amsterdam West.

makelaar amsterdam west

RECENT AANBOD

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Aankoop

Als jouw makelaar Amsterdam West zijn wij er om jou te helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Ons team van deskundige makelaars heeft diepgaande kennis van de buurt en beschikt over de lokale expertise die nodig is om jouw zoektocht te begeleiden. Bij ons hechten we veel belang aan persoonlijk contact en zetten we ons in om jouw behoeften en wensen te begrijpen, zodat we je op een betrokken en professionele manier kunnen adviseren en begeleiden bij het vinden van jouw nieuwe thuis.

Boelen2
Boelen3

Verkoop

Wij zijn de lokale vastgoedexperts en hebben als ervaren makelaars een uitstekende reputatie. Ons team van deskundige makelaars biedt volledige begeleiding bij het verkoopproces, vanaf het bepalen van de vraagprijs tot en met de overdracht. Ons doel is om jouw woning snel en tegen de hoogst mogelijke prijs te verkopen en wij zetten ons maximaal in om dit te realiseren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een persoonlijke, open en transparante benadering en een succesvolle verkoop van jouw woning.

Beleggingen

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de koop en verkoop van vastgoed, maar ook voor het investeren in vastgoed. We beschikken over een uitgebreid netwerk en jarenlange expertise. We onderhouden contact met potentiële kopers die een goed inzicht hebben en de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen. Daarnaast zorgen we ook voor het beheer van verhuur, omdat we geloven dat een goede huurder van groot belang is. Wij zijn er om jou te helpen bij het vinden van de beste mogelijkheden om te investeren in vastgoed.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Klanten vertellen:


‘Geweldig team, zeer professionele aanpak, klopt van A tot Z. Nogmaals bedankt voor de geweldige service. ’

Arnold

‘Contact verliep prettig en professioneel. Ids heeft een duidelijke visie, werkt hard, met goed resultaat!’

Maaike