020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam Hoofddorpplein

Makelaar Amsterdam Hoofddorpplein, dat zijn wij. Als jouw zoektocht naar vastgoed in de buurt je naar de Hoofddorppleinbuurt leidt, ben je bij Boelen Makelaardij aan het juiste adres. Ons team van deskundige makelaars heeft jarenlange ervaring in deze prachtige buurt en staat bekend om de persoonlijke, betrokken en professionele aanpak bij het kopen of verkopen van jouw huis. Wij begrijpen dat het nemen van deze belangrijke beslissing veel tijd en energie vergt en daarom zijn wij er om je tijdens het gehele proces te begeleiden en adviseren. Bij Boelen Makelaardij ben je verzekerd van een toegewijd team dat zich volledig inzet om jouw woonwensen te realiseren.

Als lokale experts hebben we alle kennis en expertise in huis om je te helpen bij het maken van de juiste beslissingen. We nemen de tijd om je persoonlijk te leren kennen en te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Bij Boelen Makelaardij is ons doel om je het beste advies te geven en je te begeleiden bij het vinden van jouw nieuwe thuis of bij het verkopen van jouw huidige woning. We staan altijd voor je klaar en nodigen je uit om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en een kopje koffie.

makelaar hoofddorpleinbuurt

RECENT AANBOD

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Aankoop

Als makelaar Amsterdam Hoofddorpplein kun je rekenen op een deskundige begeleiding bij het vinden van jouw droomhuis. Wij begrijpen dat jouw zoektocht naar een nieuwe woning gepaard gaat met veel wensen en behoeften. Bij Boelen Makelaardij zetten we ons maximaal in om je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis op een persoonlijke en betrokken manier.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Wij weten dat het verkopen van een huis nogal wat stress en onzekerheden met zich mee kan brengen. Onze makelaars begeleiden je bij elke stap van het verkoopproces, van het vaststellen van de vraagprijs tot aan de sleuteloverdracht. Wij doen ons uiterste best om jouw woning snel en succesvol te verkopen tegen de best mogelijke prijs. Met onze persoonlijke, transparante en open aanpak bieden wij de juiste ondersteuning voor een zorgeloze verkoopervaring.

Beleggingen

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk bieden wij onschatbare waarde bij het begeleiden van vastgoedbeleggingen. Door ons regelmatige contact met potentiële kopers, die de buurt goed kennen en de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen kunnen inschatten, kunnen wij jou voorzien van het beste advies. Bovendien verzorgen wij ook het benodigde verhuurbeheer.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Klanten vertellen:


‘Super goede en zeer professionele makelaar. Prettige en vriendelijke manier van communiceren waardoor potentiële kopers zich welkom voelen tijdens een bezichtiging.’

Lidewij

‘Professionele makelaar die met ons meedacht en geweldig goed heeft geadviseerd. Dit is de 2e keer dat Marchien ons heeft geholpen en beiden keren waren we meer dan tevreden!’

Petra