020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam de Pijp

Makelaar Amsterdam de Pijp, dat zijn wij! Onze ervaren makelaars zullen jou van begin tot eind bijstaan bij de verkoop van jouw woning. Transparantie en goede communicatie zijn hierbij essentieel, zodat je altijd op de hoogte blijft van onze beslissingen en acties. Ons doel is om jouw woning tegen de beste prijs te verkopen, waarbij we nauw samenwerken met jou om dit te realiseren.

Als lokale experts begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om de voordelen van de buurt aan potentiële kopers te presenteren. Onze diepgaande kennis van de omgeving stelt ons in staat om jouw woning op de juiste manier te positioneren en zo de meest gunstige verkoopvoorwaarden te realiseren.

Als je op zoek bent naar betrokken makelaars die jouw belangen vooropstellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

makelaar amsterdam de pijp

ONS AANBOD:

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Aankopen

Ids en Marchien zijn ervaren aankoopmakelaars die jou graag helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe woning. Dankzij hun uitgebreide kennis van de markt en de regio, kunnen zij jou op een professionele manier adviseren en begeleiden bij het vinden van jouw droomhuis. Denk bijvoorbeeld aan het energielabel en hoe is de erfpacht eigenlijk geregeld? Met deze begeleiding weet jij zeker dat je de beste keuze maakt.

Boelen3
Boelen2

Verkopen

Wij begrijpen als geen ander dat het verkopen van jouw woning of appartement een uitgebreide aangelegenheid kan zijn. Deze makelaar Amsterdam de Pijp staat altijd voor je klaar. Of het nu gaat om het organiseren van bezichtigingen of de uiteindelijke sleuteloverdracht, wij regelen het allemaal van A tot Z met veel zorg en aandacht.

Taxeren

Het is belangrijk om bij de verkoop van jouw woning te beschikken over een taxatierapport. Elk huis heeft immers zijn eigen unieke kenmerken en daarom werken wij samen met verschillende experts op het gebied van taxatie. Het bepalen van de juiste verkoopprijs gaat verder dan alleen de vierkante meterprijs, erfpacht of energielabel. Elk object vereist een specifieke aanpak. Wij staan voor je klaar om hierbij te helpen.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze klanten:


‘Ik heb de verkoop van mijn woning door Ids Boelen als uitmuntend ervaren. Ids is enthousiast, betrokken en deskundig. Mijn woning is binnen mum van tijd voor een goede prijs verkocht. Daarnaast stelt Ids je in staat om een bredere afweging te maken – en dus naast het bod ook te kiezen voor gunning aan een specifieke bewoner. Kortom, een dikke 10!’

Maurice

‘Marchien is een zeer deskundige, enthousiaste makelaar die op een heel actieve en professionele manier werkt. Ze doet ontzettend haar best voor de klant. Ze was mij aangeraden door een vriendin en ik zal haar ook aan iedereen die een huis te koop gaat zetten van harte aanraden!’

Annemarie