020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam Centrum: navigeer door het hart van de stad

Zoek je een betrouwbare makelaar in Amsterdam Centrum? Boelen Makelaardij is je ervaren gids in deze historische en bruisende wijk. Van de iconische grachtengordel tot de levendige Wallen, ons team van makelaars is bekend met elk facet van het centrum en biedt je de deskundigheid die je nodig hebt bij de aankoop of verkoop van je woning.

Amsterdam Centrum is meer dan een toeristische trekpleister; het is een stadsdeel met een rijke geschiedenis en een hoge levenskwaliteit. Wonen nabij de talloze musea, boetieks en culinaire hotspots maakt het centrum uniek en gewild. We navigeren je met expertise door de complexe en competitieve markt van dit gebied en helpen je bij het maken van weloverwogen beslissingen.

makelaar amsterdam centrum

EEN GREEP UIT ONS AANBOD:

Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
€ 600.000 k.k.
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Fahrenheitsingel 30
Amsterdam
€ 700.000 k.k.
Woonopp.
85 m²
Aantal kamers
3 kamers
Silodam 346
Amsterdam
€ 750.000 k.k.
Woonopp.
108 m²
Aantal kamers
3 kamers

Aankoop

Als jouw makelaar in Amsterdam Centrum begrijpen we dat elke zoektocht uniek is. Misschien ben je gecharmeerd van de karakteristieke panden aan de grachten, of zoek je moderne luxe in een historische setting. Wat jouw wensen en uitdagingen ook zijn, wij luisteren aandachtig, denken graag out of the box en vertalen dit naar een actieve en persoonlijke begeleiding bij het vinden van je ideale woning in het centrum van Amsterdam.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Een woning verkopen in het centrum van Amsterdam vereist een specifieke aanpak en grondige kennis van de internationaal georiënteerde vastgoedmarkt. We begeleiden je vanaf het moment van de waardebepaling van jouw woning tot aan de succesvolle overdracht van de sleutels. Onze strategie is gericht op het maximaliseren van jouw rendement, terwijl we het proces voor jou zo soepel mogelijk laten verlopen.

Beleggen

Het centrum van Amsterdam biedt interessante mogelijkheden voor vastgoedbeleggingen. Of je nu wilt investeren in een verhuurpand of een vastgoedproject om te renoveren, wij hebben de expertise en het netwerk om je hierin te adviseren en jouw wens te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook het beheer van jouw huurwoningen uit handen nemen, want blije huurders betekent een beter rendement.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging
Een terugbelverzoek achterlaten?


Boelen Makelaardij: meer dan vastgoedtransacties

Of je nu je woning wilt verkopen of een nieuw thuis zoekt, wij staan klaar met uitgebreide dienstverlening en persoonlijk advies. Van een eerste, vrijblijvend gesprek tot diepgaande marktanalyses, je kunt rekenen op Boelen Makelaardij als jouw lokale makelaar in Amsterdam Centrum. 


Onze klanten:


‘Super goede en zeer professionele makelaar. Prettige en vriendelijke manier van communiceren waardoor potentiële kopers zich welkom voelen tijdens een bezichtiging.’

Lidewij

‘Professionele makelaar die met ons meedacht en geweldig goed heeft geadviseerd. Dit is de 2e keer dat Marchien ons heeft geholpen en beiden keren waren we meer dan tevreden!’

Petra