020-2260066
Blog

Makelaar Amsterdam Centrum

Makelaar Amsterdam Centrum, dat zijn wij! Wij zijn er om jouw woning te verkopen met de meest gunstige uitkomst. Als ervaren makelaars bieden wij volledige begeleiding gedurende het verkoopproces. Onze werkwijze is gericht op transparantie en open communicatie, zodat je te allen tijde op de hoogte bent van onze stappen en beslissingen. Ons doel is om jouw woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen en daarbij werken we nauw samen.

Als lokale experts hebben wij diepgaande kennis van de buurt en kunnen we potentiële kopers informeren over de voordelen van het wonen in de omgeving. Bovendien beschikken wij over ruime ervaring met onderhandelingen en zorgen wij voor een vlekkeloze afwikkeling van de verkoop, inclusief het opstellen van het koopcontract en de overdracht van de sleutels.

Kortom, als je jouw woning wilt verkopen met de meest gunstige uitkomst en volledige begeleiding van A tot Z, dan ben je bij Boelen Makelaardij aan het juiste adres. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zijn jouw betrouwbare en lokale makelaar Amsterdam Centrum.

makelaar amsterdam centrum

EEN GREEP UIT ONS AANBOD:

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Aankoop

Wij zijn jouw aangewezen makelaar Amsterdam Centrum. Als aankoopmakelaar helpen wij je graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning. Wij begrijpen dat het zoeken naar een nieuwe woning nogal een uitdagende en tijdrovende klus kan zijn. Wij kennen de markt door en door en hebben uitgebreide kennis van de buurt, waardoor wij je op een professionele manier kunnen adviseren en begeleiden bij het vinden van jullie nieuwe droomhuis.

Boelen3
Boelen2

Verkoop

Wij bieden volledige ontzorging bij het verkopen van jouw woning. Van het bepalen van de vraagprijs tot en met de overdracht, wij staan voor je klaar. Wij hechten veel waarde aan open communicatie en transparantie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Als lokale experts hebben wij diepgaande kennis van de buurt en weten wij hoe we jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiële kopers. Kortom, laat het verkoopproces over aan Boelen Makelaardij en geniet van volledige ontzorging.

Taxaties

Bij de verkoop van jouw woning is het verkrijgen van een taxatierapport een belangrijk onderdeel. Aangezien elk huis uniek is, werken wij samen met verschillende gespecialiseerde taxateurs en verwijzen we je graag door naar een geschikte professional. Het vaststellen van de verkoopprijs gaat namelijk verder dan alleen de vierkante meterprijs, erfpacht of het energielabel. Elk object vereist een unieke aanpak en expertise om de juiste prijs te bepalen.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze klanten:


‘Super goede en zeer professionele makelaar. Prettige en vriendelijke manier van communiceren waardoor potentiële kopers zich welkom voelen tijdens een bezichtiging.’

Lidewij

‘Professionele makelaar die met ons meedacht en geweldig goed heeft geadviseerd. Dit is de 2e keer dat Marchien ons heeft geholpen en beiden keren waren we meer dan tevreden!’

Petra