020-2260066
Blog

Huis verkopen Amsterdam

Huis verkopen Amsterdam, is dat wat je aan het googlen was? Dan ben je vast op zoek je een goede lokale makelaar. Dat treft, want dat is Boelen Makelaardij. Onze deskundige makelaars, Ids en Marchien, zetten zich volledig in om jou van begin tot eind te ondersteunen bij de verkoop van jouw huis.

Als experts in de Amsterdamse huizenmarkt hebben we diepgaande kennis van wat er leeft in de verschillende buurten. Deze inzichten stellen ons in staat om je optimaal te adviseren en jouw huis voor de best mogelijke prijs en zo snel mogelijk te verkopen.

Persoonlijke benadering

We onderscheiden ons door een persoonlijke en betrokken benadering, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Voor de presentatie van je woning zorgen wij voor professionele fotografie en een duidelijke beschrijving, en we ondersteunen je bij elke stap – van bezichtigingen tot aan de onderhandelingen.

Geïnteresseerd in hoe Boelen Makelaardij je kan bijstaan bij de verkoop van jouw huis in Amsterdam? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons je helpen met onze expertise.

huis verkopen amsterdam

Wat wij zoal verkopen:

Waddenweg 16
Amsterdam
€ 835.000 k.k.
Woonopp.
101 m²
Aantal kamers
5 kamers
Eerste Jan Steenstraat 75
Amsterdam
Woonopp.
42 m²
Aantal kamers
3 kamers
Bilderdijkkade 58 C
Amsterdam
Woonopp.
78 m²
Aantal kamers
2 kamers
Lumeijstraat 32 2
Amsterdam
Woonopp.
77 m²
Aantal kamers
4 kamers

Erfpacht

Erfpacht is een veelbesproken onderwerp in de vastgoedwereld. Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van erfpacht bij de aankoop van een woning. Wij kunnen hierbij helpen door kopers en verkopers te adviseren en te begeleiden bij erfpachtkwesties. We leggen je uit wat de voor- en nadelen zijn van erfpacht. Wij staan klaar om te zorgen voor een soepele afwikkeling van de erfpachtzaken.

Boelen3
Boelen2

Energielabel

Het belang van een energiezuinig huis wordt steeds groter. Daarom is het bij het verkopen of aankopen belangrijk om te denken aan het energielabel. Wij adviseren verkopers om te zorgen voor een gunstig energielabel, omdat dit niet alleen beter is voor het milieu, maar ook de waarde van de woning kan verhogen. Dit is een van de talloze belangrijke aspecten wanneer je een huis gaat verkopen of aankopen. Cruciaal voor je huis verkopen Amsterdam.

Taxaties

Een taxatierapport is een cruciale stap bij het verkopen van je woning. Elke woning heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daarom werken wij samen met diverse specialisten om jou een geschikte taxateur aan te bieden. Het vaststellen van de juiste verkoopprijs gaat namelijk verder dan alleen de vierkante meterprijs, het energielabel of de erfpacht, en vereist maatwerk en deskundigheid, omdat elk pand anders is.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Klanten vertellen:


‘Gewoon de beste én leukste makelaar van Amsterdam. Betrokken, benaderbaar, vriendelijk en betrouwbaar. Een perfect afgesteld ethisch kompas. Kom er nog maar eens om, in Amsterdam e.o. De hele beroepsgroep kan een voorbeeld aan Boelen Makelaardij nemen.’

Mirjam

‘Het contact met makelaar Marchien Bottema van Boelen Makelaardij verliep heel prettig en soepel. Zij en het kantoor hebben de verkoop fantastisch begeleid en ons erg ontzorgd. Ik kan dit kantoor aan iedereen aanraden. ’

Caroline