020-2260066
Blog

Huis Verkopen Amsterdam

Jouw huis verkopen in Amsterdam, is dat waar je naar op zoek bent? Een ervaren en lokale makelaar? Bij Boelen Makelaardij ben je aan het juiste adres! Onze ervaren makelaars Ids en Marchien staan voor je klaar en streven ernaar om jou als verkoper van A tot Z te ontzorgen.

Als lokale expert kennen wij de Amsterdamse huizenmarkt als geen ander. Wij weten wat er speelt in de buurt en kunnen jou daarom goed adviseren bij het verkopen van jouw huis. Wij zetten ons maximaal in om jouw huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen.

Onze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat wij jouw wensen en behoeften als verkoper goed begrijpen. Wij zorgen voor een professionele presentatie van jouw woning, inclusief professionele fotografie en een heldere beschrijving. Daarnaast begeleiden wij jou bij bezichtigingen en het onderhandelingsproces.

Wil je meer weten over het verkopen van jouw huis in Amsterdam met behulp van Boelen Makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

huis verkopen amsterdam

Wat wij zoal verkopen:

't Hol 10
Amsterdam
€ 675.000 k.k.
Woonopp.
91 m²
Aantal kamers
3 kamers
Warmondstraat 125 1
Amsterdam
Woonopp.
50 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 76 2
Amsterdam
Woonopp.
67 m²
Aantal kamers
3 kamers
Willem Augustinstraat 160
Amsterdam
Woonopp.
98 m²
Aantal kamers
3 kamers

Erfpacht

Erfpacht is een veelbesproken onderwerp in de vastgoedwereld. Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van erfpacht bij de aankoop van een woning. Wij kunnen hierbij helpen door kopers en verkopers te adviseren en te begeleiden bij erfpachtkwesties. We leggen je uit wat de voor- en nadelen zijn van erfpacht. Wij staan klaar om te zorgen voor een soepele afwikkeling van de erfpachtzaken.

Boelen3
Boelen2

Energielabel

Het belang van een energiezuinig huis wordt steeds groter. Daarom is het bij het verkopen of aankopen belangrijk om te denken aan het energielabel. Wij adviseren verkopers om te zorgen voor een gunstig energielabel, omdat dit niet alleen beter is voor het milieu, maar ook de waarde van de woning kan verhogen. Dit is een van de talloze belangrijke aspecten wanneer je een huis gaat verkopen of aankopen. Cruciaal voor je huis verkopen Amsterdam.

Taxaties

Een taxatierapport is een cruciale stap bij het verkopen van je woning. Elke woning heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daarom werken wij samen met diverse specialisten om jou een geschikte taxateur aan te bieden. Het vaststellen van de juiste verkoopprijs gaat namelijk verder dan alleen de vierkante meterprijs, het energielabel of de erfpacht, en vereist maatwerk en deskundigheid, omdat elk pand anders is.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Klanten vertellen:


‘Gewoon de beste én leukste makelaar van Amsterdam. Betrokken, benaderbaar, vriendelijk en betrouwbaar. Een perfect afgesteld ethisch kompas. Kom er nog maar eens om, in Amsterdam e.o. De hele beroepsgroep kan een voorbeeld aan Boelen Makelaardij nemen.’

Mirjam

‘Het contact met makelaar Marchien Bottema van Boelen Makelaardij verliep heel prettig en soepel. Zij en het kantoor hebben de verkoop fantastisch begeleid en ons erg ontzorgd. Ik kan dit kantoor aan iedereen aanraden. ’

Caroline