020-2260066
Blog

Huis snel verkopen Amsterdam

Jouw huis snel verkopen in Amsterdam? Bij Boelen Makelaardij vinden we persoonlijk contact, tempo en betrokkenheid erg belangrijk. Onze ervaren makelaars Ids en Marchien staan klaar om je te helpen bij het verkopen van jouw woning in Amsterdam.

Als lokale experts weten wij wat er speelt in onze stad en kunnen we jou daarom goed adviseren over het verkoopproces. Wij begrijpen dat jouw woning of appartement uniek is en dat er daarom maatwerk nodig is bij het bepalen van de juiste verkoopprijs.

Wij begeleiden je van A tot Z, van de professionele presentatie van jouw woning tot aan de sleuteloverdracht. Onze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat we jouw wensen en behoeften als verkoper goed begrijpen en dat we het verkoopproces zo soepel mogelijk laten verlopen.

Spreekt dit jou aan? Dan zeggen wij: huis snel verkopen Amsterdam! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

huis snel verkopen amsterdam

Wat wij zoal verkopen:

Spinhuissteeg 10 1
Amsterdam
€ 350.000 k.k.
Woonopp.
37 m²
Aantal kamers
2 kamers
Bilderdijkstraat 79 T
Amsterdam
Woonopp.
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Andreas Schelfhoutstraat 25 2
Amsterdam
Woonopp.
145 m²
Aantal kamers
5 kamers
Tweede Weteringdwarsstraat 69 A-H
Amsterdam
Woonopp.
41 m²
Aantal kamers
1 kamer

Erfpacht

Erfpacht is een belangrijk aandachtspunt in de vastgoedsector en het is niet altijd eenvoudig om de gevolgen ervan te begrijpen bij het kopen of verkopen van een woning. Wij adviseren kopers en verkopers en begeleiden erfpachtkwesties. Wij zorgen voor een soepele afhandeling van alle erfpachtzaken. Je kunt altijd op ons rekenen voor persoonlijk advies en begeleiding bij erfpachtzaken, zodat je goed geïnformeerd bent en de juiste beslissingen kunt nemen.

Boelen3
Boelen2

Energielabel

Het energielabel van een huis is steeds belangrijker geworden bij het verkopen of aankopen van een woning. Een gunstig energielabel is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook de waarde van de woning verhogen. Het is een van de vele belangrijke aspecten die meespelen bij het verkopen of aankopen van een huis. Bij Boelen Makelaardij zijn we experts in het begeleiden en adviseren van verkopers en kopers bij deze aspecten.

Taxaties

Een betrouwbaar taxatierapport is onmisbaar bij het verkopen van je huis. Wij werken samen met diverse taxateurs. Wij begrijpen dat elke woning zijn eigen unieke kenmerken heeft en daarom is het vaststellen van de juiste verkoopprijs meer dan alleen de vierkante meterprijs, het energielabel of de erfpacht. Wij bieden maatwerk en deskundigheid om de waarde van jouw pand nauwkeurig vast te stellen en een soepele verkoop te realiseren.

Boelen1Thuis

Ervaren

Persoonlijk

Persoonlijk

Ontzorging

Ontzorging


Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Klanten vertellen:


‘We hadden gedurende het hele proces zeer goed contact met Ids en Anne-Marie. We werden constant op de hoogte gehouden van vorderingen en onze vragen werden snel beantwoord. Afspraken worden nagekomen en ook tijdens de kijkdagen worden de kantjes er niet vanaf gelopen. Daarnaast kon er snel geschakeld worden, wat voor ons ook een voordeel was. Ten slotte geen verrassingen qua kosten, dus ook op dat gebied prettig.’

Peter

‘Marchien van Boelen Makelaardij is een ontzettend prettige en kundige makelaar. Ze heeft een warme en persoonlijke benadering, zonder gladde praatjes. Door Marchien hebben wij in een extreem lastige markt een mooi huis aangekocht en ons huis verkocht voor een prijs ver boven onze verwachtingen. Wij kunnen Boelen Makelaardij, en Marchien in het bijzonder, heel erg aanraden!’

Reineke