Vorige | Volgende
Verhuurd

Nieuwe Keizersgracht 90C AMSTERDAM

Deze woning is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-2260066

info@boelenmakelaardij.nl

Omschrijving

*** English text below*** Wonen aan de gracht in een mooi gerenoveerd 2-kamerappartement in een Rijksmonument in het centrum van Amsterdam, met uitzicht over de prachtige Amsterdamse grachten. Dit gezellige appartement is gerenoveerd in 2016 en dus zo te betrekken! Indeling Gemeenschappelijke entree. Trap naar de eerste verdieping. Entree met video-intercominstallatie, binnenkomst in de woonkamer....

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 150 p/m
Bouwjaar
1775
Ligging
Aan vaarwater, in centrum

Omschrijving

*** English text below***
Wonen aan de gracht in een mooi gerenoveerd 2-kamerappartement in een Rijksmonument in het centrum van Amsterdam, met uitzicht over de prachtige Amsterdamse grachten. Dit gezellige appartement is gerenoveerd in 2016 en dus zo te betrekken!

Indeling
Gemeenschappelijke entree. Trap naar de eerste verdieping. Entree met video-intercominstallatie, binnenkomst in de woonkamer. Ruime woonkamer aan de voorzijde met prachtig uitzicht over de gracht. Er is een ingebouwde kast in de woonkamer. Open keuken met de volgende inbouwapparatuur: kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en oven. De woonkamer is voorzien van mooie eikenhouten visgraatparketvloer.

In het achterhuis is de slaapkamer gelegen. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel met wastafelmeubel, handdoekradiator en er is een separaat washok.

Oppervlakte: ca. 66 m²
Huurprijs: €1.700,- per maand
Servicekosten: €150,- per maand inclusief verwarming

Ligging
Het pand is gelegen in het centrum van Amsterdam, tussen de Amstel en de populaire Plantagebuurt. De Nieuwe Keizersgracht is een gezellige en toch rustige straat, met vele voorzieningen op loopafstand. In de buurt zijn diverse gezellige cafés en restaurants. Ook bevindt het appartement zich op loopafstand van dierentuin Artis en Hortus Botanicus. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de Nieuwe Kerkstraat, de Jodenbreestraat of de Utrechtsestraat. Tevens zijn er diverse verbindingen met het openbaar vervoer om de hoek.

Voorwaarden
- De minimale huurperiode bedraagt 2 jaar met een verlenging van de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd;
- De gewenste opzegtermijn is 3 maanden;
- De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 2 maanden huur;
- Beschikbaar per 1 december 2018;
- Geschikt voor een stel of één persoon.

*****************************************************************************************

Living at the canal in a beautifully renovated one-bedroom apartment in a listed monument in the city center of Amsterdam, overlooking the beautiful canals. This cozy apartment is renovated in 2016, so you can move in right away!

Layout
Common entrance. Stairs to first floor. Entrance with video intercom system, entrance in the living room. Spacious living room facing the front with stunning views over the canal. There is a built in closet in the living room. Open kitchen with the following appliances: stove with extractor hood, dishwasher, fridge-freezer and oven. The living room has a beautiful oak parquet floor.

The bedroom is located in the back of the house. The bathroom has a shower, toilet, sink with cabinet, towel radiator and there is a separate laundry room.

Surface area: about 66 m²
Rental price: €1,700 per month
Service costs: €150 per month including heating

Area
The property is situated in the center of Amsterdam, between the Amstel river and the popular Plantagebuurt. Nieuwe Keizersgracht is a cozy and very quiet street, with many facilities within walking distance. Nearby are several cafes and restaurants. Also the apartment is located within walking distance of Artis Zoo and Hortus Botanicus. For groceries you can go to the Nieuwe Kerkstraat, Jodenbreestraat or Utrechtsestraat. There are also several connections to public transport around the corner.

Conditions
- The minimum rental period is two years with an extension of the lease for an indefinite period;
- The desired period of notice is three months;
- The deposit or bank guarantee is 2 months rent;
- Available from 1 December 2018;
- Suitable for a couple or a single person.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 150 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 1700

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1775

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
66 m²
Bruto inhoud
185 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Soort verwarming
warmtepomp
Warm water
elektrische boiler eigendom
Ligging
Aan vaarwater, in centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeervergunningen

Foto's