020-2260066
Blog
Verkocht

Sloterkade 85 hs Amsterdam

Omschrijving

Op een idyllische plek in de stad, nabij Vondelpark en met uitzicht over het water en de voorbijtrekkende schepen, ligt dit charmante hoek-appartement op de begane grond aan de Sloterkade.
De woning biedt met 68 m² ruimte aan een heerlijke lichte L-vormige woonkamer met eetkeuken, twee ruime slaapkamers en een grote badkamer. De patiotuin van ca. 22 m² verlengt het ruimtelijke element van de woning en met een ‘achterom’ is deze ook nog eens ideaal voor het ‘binnen zetten’ van je fiets!

Indeling:
Via de eigen entree kom je direct in de heerlijke lichte en sfeervolle leefruimte terecht. Vanwege de hoekligging is er veel licht en door de ligging aan het water is er een prachtig uitzicht. De woning ligt wat lager en valt iets van het brede trottoir terug, waardoor er veel privacy is. Aangezien het huis geen gangen kent zijn de vierkante meters optimaal benut! Zo is de woonkamer groot genoeg voor een gezellige zithoek én een werkplek en aansluitend de open keuken met eettafel. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, gaskookplaat, combi-oven en ingebouwde koelkast met vriesvak. Het appartement is uitgevoerd met dubbel glas aan de voorzijde en zijgevel en daar bevinden zich tevens op maat gemaakte houten shutters, die zowel voor de nodige privacy als een mooie lichtinval zorgen. Centraal in het appartement ligt de hoofdslaapkamer met aangrenzend de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet, wastafel en een handdoekradiator. De badkamer heeft ramen aan de achterzijde, welke uitkijken op de eigen tuin. Aan de achterzijde van het appartement, doorlopend vanuit de keuken, komt u via ensuite deuren in de tweede slaapkamer. In beide slaapkamers is ruimte voor een tweepersoonsbed. Vanuit de tweede slaapkamer kom je via openslaande deuren in de tuin op het westen. Deze is fijn beschut, waardoor je veel privacy hebt. De tuin is ruim en heeft plek voor zowel een loungegedeelte als voor een eettafel. Prettig is ook de aparte en eigen ingang/uitgang aan de zijgevel van het pand, waardoor je fiets of scooter altijd veilig staat. Het gehele appartement is voorzien van een houtlook laminaat vloer.

Ligging:
Dit unieke (hoek)appartement op de begane grond mét tuin, ligt op een prachtige plek in (Oud) Zuid aan het water van de Sloterkade. De Sloterkade is één van de populaire kades in de Hoofddorppleinbuurt. Er bevinden zich vele leuke restaurantjes en bars zoals Gent aan de Schinkel en Stadscafe van Mechelen, maar ook Ron Blaauw Gastrobar voor een meer culinaire beleving. Op loopafstand zijn veel winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen (Hema, Etos, Dirk van der Broek, Marqt, Ekoplaza en AH) als ook diverse speciaalzaken (lifestyle, mode, slijter, kaasboer, slager, bakker en noten). Er is in de directe omgeving een ruim aanbod aan biologische producten, yoga en kinderopvang, het Vondelpark ligt aan de andere kant van het water, de grote musea zijn binnen 10 minuten fietsen bereikbaar en met de auto bent u zo op de ring A10.

Bijzonderheden:
– Benedenwoning met patiotuin;
– Woonoppervlakte van circa 68 m² (NEN2580 rapport aanwezig);
– 2 ruime slaapkamers;
– Tuin aan de achterzijde (west) met eigen ingang;
– Houten kozijnen met deels dubbel glas;
– Kleine VvE in professioneel beheer;
– Servicekosten bedragen € 80,- per maand;
– Verwarming en warm water middels cv-ketel (type Remeha Avanta 28c, bouwjaar eind 2010);
– Staande en gelegen op erfpacht (vicarie) grond;
– Oplevering in overleg.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 68 m²
Bouwjaar 1900
kamers 3

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, benedenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Ligging
Aan water, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
68 m²
Inhoud
189 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha (gas gestookt combiketel uit 2010, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sloten O 2990
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, patio atrium
Achtertuin
22 m²
Ligging tuin
Gelegen op het west bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken