Koop

Een huis kopen is een serieuze zaak. Er komt financieel, administratief en organisatorisch veel bij kijken. Wij maken van dat veel, minder. Omdat we precies weten welke stappen je bij de aankoop van een huis moet nemen. We brengen je woonwensen in kaart of bepalen de waarde van een huis dat je al op het oog hebt, plannen bezichtigingen, begeleiden bouwkundige keuringen, onderhandelen over een scherpe prijs en organiseren het hele koopproces ten aanzien van aktes, nota's en transport. Wij zijn lid van de NVM, MVA en maken uiteraard gebruik van Funda. Bij elke stap die we zetten, koppelen we alle informatie terug en leggen we precies uit wat we doen. Want het moet ook leuk blijven. Het gaat tenslotte over je nieuwe thuis. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Lees hier ervaringen van onze klanten.

Verkoop

Een huis verkopen is een serieuze zaak. Er komt financieel, administratief en organisatorisch veel bij kijken. Wij maken van dat veel, minder. Omdat we precies weten welke stappen je bij de verkoop van een huis moet nemen. We bepalen de waarde van een huis, plannen bezichtigingen, begeleiden bouwkundige keuringen, streven de beste prijs na en organiseren het hele verkoopproces ten aanzien van aktes, nota's en transport. En we adviseren eventueel ook hoe je huis met een kleine aanpassing aantrekkelijker wordt. Wij zijn lid van de NVM, MVA en maken uiteraard gebruik van Funda. Bij elke stap die we zetten, koppelen we alle informatie terug en leggen we precies uit wat we doen. Want het moet ook leuk blijven. Het is al spannend genoeg. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Lees hier ervaringen van onze klanten.

Taxatie

Voor een aankoopbeslissing, financiering van een nieuw huis of een herfinanciering, heb je wellicht een taxatierapport of waardebepaling nodig. Wij zijn volledig gekwalifi ceerd om een taxatie uit te voeren en een rapport op te stellen. Met een onafhankelijk taxatierapport kun je ook een financiering organiseren bij aankoop, scheiding van eigendom of hypotheekverhoging. Boelen Makelaardij is zowel aangesloten bij de Stichting VastgoedCert - Het kwaliteitsregister voor Makelaars en Taxateurs - als het NWWI - Het Nederlands Woning Waarde Instituut, dat rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs keurt. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.