Vorige | Volgende
Verhuurd

Keizersgracht 284 F AMSTERDAM, De Negen Straatjes

Deze woning is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-2260066

info@boelenmakelaardij.nl

Omschrijving

***English text below*** Een sfeervol 2/3 kamerappartement van circa 80 m² gelegen op de tweede en derde verdieping in het achterhuis van een Rijksmonument in het centrum van Amsterdam, met uitzicht over de zoveel besproken Amsterdamse binnentuinen. Doordat het appartement is gelegen in het achterhuis is het er zeer rustig wonen. Het monumentale pand is gelegen te midden van de Reestraat en...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 150 p/m
Bouwjaar
1734
Wijk
De Negen Straatjes
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

***English text below***
Een sfeervol 2/3 kamerappartement van circa 80 m² gelegen op de tweede en derde verdieping in het achterhuis van een Rijksmonument in het centrum van Amsterdam, met uitzicht over de zoveel besproken Amsterdamse binnentuinen. Doordat het appartement is gelegen in het achterhuis is het er zeer rustig wonen. Het monumentale pand is gelegen te midden van de Reestraat en Berenstraat in de bekende buurt "de Negen Straatjes". Deze buurt staat bekend om haar leuke winkeltjes en restaurants. Het is op circa 10 minuten loopafstand van het bruisende Leidseplein, de Dam, de Leidsestraat en de Kalverstraat. Tevens zijn er diverse verbindingen met het openbaar vervoer om de hoek. Indeling: Entree, royale woonkamer met hoog plafond en een luxe open keuken voorzien van koelkast, 4-pits gaskomfoor en een afzuigkap. Naast de keuken is een ruimte met wasmachine en droger. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer is er een antieke wenteltrap naar de overloop met toegang tot een ruime slaapkamer met een wastafel en toegang naar het dakterras. Via de overloop is tevens de tweede slaapkamer te bereiken. Beide kamers zijn voorzien van inbouwkasten. Tevens is er een steektrap naar de zolder waar ook de c.v.-ketel is gevestigd.

De huurprijs bedraagt € 1.695,- per maand exclusief € 150,- per maand servicekosten waarin een vergoeding is opgenomen voor de NUON (voor het verbruikte gas en elektra ).
Voorwaarden:
- de minimale huurperiode bedraagt 1 jaar met een verlenging van de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd;
- de opzegtermijn is 3 maanden;
- niet geschikt voor woningdelers;
- de waarborgsom of bankgarantie bedraagt eveneens 2 maanden.

******************************************************************************************

An attractive 2/3 room apartment of approximately 80 m² located on the second and third floor at the backside of a monument in the center of Amsterdam, with views over the so-called Amsterdam inner gardens. Because the apartment is located at hte backside, it is very quiet living. The monumental building is located in the middle of the Reestraat and Berenstraat in the famous neighborhood "de Negen Straatjes". This neighborhood is known for its nice shops and restaurants. It is about a 10-minute walk from the Leidseplein, Dam Square, Leidsestraat and Kalverstraat. There are also several connections with public transport around the corner.
Layout: Entrance, spacious living room with high ceiling and a luxurious open kitchen with refrigerator, 4-burner gas stove and a hood. Next to the kitchen is a room with washing machine and dryer. The bathroom has a shower, sink and toilet. From the living room there is an antique spiral staircase to the landing with access to a spacious bedroom with a sink. Via the landing you can also reach the second bedroom. Both rooms have fitted wardrobes. There is also a staircase to the attic where the c.v. boiler is located.

The rent is € 1.695, - per month excluding € 150, - per month service costs in which a fee is included for the NUON (for the gas and electricity consumed).
Conditions:
- the minimum rental period is 1 year with an extension of the rental period for an indefinite period;
- the notice period is 3 months;
- the deposit or bank guarantee is also 2 months.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 150 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 3390

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1734
Specifiek
exclusief servicekosten

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²
Bruto inhoud
220 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeervergunningen

Foto's